EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Proizvodnja i dostava DOMAĆI AJVAR, DOMAĆI DŽEM Leskovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Proizvodnja i dostava DOMAĆI AJVAR, DOMAĆI DŽEM Leskovac

U današnje vreme teško je pronaći kvalitetne proizvode i na policama u vašim najbližim radnjama se prodaju proizvodi veoma niskog kvaliteta. Ajvar koji tamo možete pronaći je uglavnom industrijski proizveden od paprike lošeg kvaliteta koja se ne ljušti već se kuva i industrijski melje. Takav ajvar mogu da jedu samo oni koji nikada nisu probali pravi domaći ajvar.

 

Naš ajvar prave ljudi a ne mašine. Paprike se prvo peku na smederevcima a onda se ljušte i ostavljaju u hladnim prostorijama do mlevenja. Za naš ajvar biramo papriku iz našeg kraja koja je izuzetnog kvaliteta. Bez dobre paprike nema dobrog ajvara. Ajvar se nakon kuvanja sipa u prethodno zagrejane tegle da bi se napravio vakuum. Tako zadržava svežinu i kvalitet jako dugi vremenski period.

 

Ukoliko ste iz Beograda ili Niša, samo jedan poziv vas deli od domaćeg ajvara koji sa puno ljubavi priprema porodica Ristić iz Velikog Trnjana pored Leskovca. Ne samo baka i deka već i prabaka i pradeka sa svojim unucima i praunucima ručno pripremaju ajvar od branja, preko pečenja do prženja i stavljanja u tegle.

Dostavu poručenih proizvoda vrše najsigurnije kurirske službe u zemlji. Dostava se vrši na vašu kućnu adresu u roku od par dana od trenutka poručivanja.

 

Naš ajvar je domaći, bez konzervansa. Cena – 720g – 700din.

Proizvodnja i dostava domaćeg ajvara, domaćeg džema na teritoriji grada Niša, lično od strane proizvođača, gde pre kupovine možete probati ajvar i uveriti se u kvalitet istog.

Takođe vršimo i dostavu brzom poštom za ostale gradove. Minimalna porudžbina 10 tegli.

Probajte naš ajvar i džem, mi vam garantujemo da se nećete pokajati!

Proizvodnja i dostava DOMAĆI AJVAR, DOMAĆI DŽEM Leskovac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 8656 805

  • Adresa Leskovac
    Srbija

Postavi komentar