EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dostava roštilja i ribe Sremska Mitrovica RESTORAN SOJENICA

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dostava roštilja i ribe Sremska Mitrovica RESTORAN SOJENICA

Na samoj obali reke Save u Sremskoj Mitrovici, drevnom gradu Sirmijumu nalazi se restoran jedinstvenog izgleda. Restoran po imenu SOJENICA.

 

Ovaj restoran je priča za sebe upravo iz razloga što na neki način predstavlja svojevrsnu turističku atrakciju. Nalazi se na samoj obali reke Save, a njegov ambijent predstavlja spoj između sofosticiranog i rustičnog. Udaljen je od gradske gužve, a opet se nalazi blizu centra.

 

Vaše uživanje u prekrasnoj prirodi i još boljoj klopi neće moći baš ništa da pokvari. Sve što treba reći je: Riblji specijaliteti kakve morate probati. Pored originalnog „drvenog“ ambijenta upotpunjenim lepim vidikom,gost ovde može da uživa i u ribljim i ostalim specijalitetima.

 

Restoran SOJENICA Vam sem prijatnog ambijenta nudi uvek svežu ribu, riblji paprikaš, jela od mesa sa roštilja, razne poslastice, dobro domaće belo vino, a poseban ambijent čini ogromna terasa nad vodom s pogledom na Savu, ponton gde možete privezati vaš čamac, skuter ili jahtu ako do nas dolazite rekom.

 

Dočekaće Vas ljubazno osoblje i srdačni domaćin kuće starih alasa sa vekovnom tradicijom. Restoran poseduje veliki parking na samom ulazu u restoran dovoljan za sve naše posetioce. Naša SOJENICA Vam može priuštiti i zimi prijatan boravak i romantiku uz pucketanje kamina i topao obrok za hladne zimske dane.

 

RESTORAN SOJENICA VRŠI DOSTAVU VAŠE OMILJENE HRANE. VAŠA OMILJENA JELA OD RIBE I SA ROŠTILJA VRLO BRZO SE MOGU NAĆI U VAŠEM DOMU. VRHUNSKA HRANA JE NAŠA SPECIJALNOST, UVERITE SE U PROFESIONALNOST NAŠEG TIMA.

 

Dostava roštilja i ribe Sremska Mitrovica RESTORAN SOJENICA

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 22 618 631; +381 69 486 56 90
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00 08:00 - 23:00
  • Adresa Ribarske Obale BB
   Sremska Mitrovica
   Srbija

  Postavi komentar