EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Ketering Novi Sad – Andjela ketering

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Ketering Novi Sad – Andjela ketering

Ukoliko ne znate šta hoćete, nemate iskustva ili ste jednostavno neodlučni mi ćemo biti vaš „glas razuma“, a ako imate već formirane ideje potrudićemo se da vam izađemo u susret i ostvarimo ih za vas.

Andjela ketering je na prvom mestu ketering domaće, zdrave i kvalitetne hrane koju pripremamo samo od namirnica dobijenih od proverenih dobavljača.

  

Usluge keteringa koje Vam možemo ponuditi su raznovrsne:

  • -Ketering za obdaništa i škole

  • -Ketering za firme

  • -Ketering za proslave – krštenja, godišnjice, mature

  • -Ketering za rođendane

  • -Ketering za slave

  • -Organska hrana

  

Naša ketering ponuda obuhvata sve vrste slanih predjela: raznovrsne salate, slani rolati i torte, korpice, kanapei, napravljene od kvalitetnih i svežih sastojaka. Posebno ističemo vesele dečije sendviče različitih oblika i ukusa koji su prilagođeni uzrastu i polu deteta. Naravno, imamo i šarenoliki mesni meni, uz neizostavno pečenje (praseće, jagnjeće…).

  

Pored slanog menija, u našoj ponudi su i razni sitni kolači, slatki kanapei, rolati, korpice, voćne salate. Iz ponude posebno izdvajamo izuzetno dekorisane i preukusne torte koje se prave od najkvalitetnijih namirnica, po sjajnim receptima. Takođe, naše profesionalno osoblje će Vam pomoći u odabiru pića koje se slaže uz meni koji ste izabrali.

Dragi naši želimo da vam predstavimo jedan mali delic našeg poslovnog prostora u kome sve vaše želje i ideje pretvaramo u stvarnost! DOBRO NAM DOSLI ???? ..#novisad #keteringnovisad #catering #ketering #slavlja #svecanosti #rodjendani #decijeproslave #dogadjaji #ukusnahrana #zalogajcici #nestodrugacije

Опубликовано Andjela ketering Суббота, 12 сентября 2020 г.

Опубликовано Andjela ketering Понедельник, 7 сентября 2020 г.

Ketering Novi Sad – Andjela ketering

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 69 130 8 333
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Novi Sad. Srbija

    Postavi komentar