EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Ketering Zlatni lonac – Zrenjanin

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Ketering Zlatni lonac – Zrenjanin

Ketering u Zrenjaninu – Zlatni lonac, predstavlja izvrsno mesto gde se uvek nešto lepo kuva. U jelovniku se svakodnevno nalazi:
– Ketering za proslave
– Ketering za venčanja
– Ketering za rođendane
– Ketering za poslovne ručkove
– Ketering za firme
– Kuvana jela
– Domaća kuhinja
– Posna jela
– Kolači
– Slatke poslastice

Osnovana kao porodična firma, želeli smo da oformimo mesto na kojem će se uvek, odnosno svakog dana posluživati ukusna i kuvana jela. I ne samo to! Želeli smo da omogućimo sugrađanima jela ukusa „kao kod bake“, a svi znamo šta to znači. Sa velikim trudom i ulaganjem uspeli smo da postanemo poznati u Zrenjaninu po kuvanim i domaćim jelima, slatkim poslasticama kao i po keteringu.

 

   

Uslugu keteringa vršimo za sve vrste proslava – rođendani, obeležavanje rada firme, za venčanja, okupljanja, poslovne ručkove i slično. Ketering je uvek poseban jer osim vrhunskog ukusa i osećaja zasićenosti koji pruža, potpuno je unikatnog i primamljivog izgleda i to je ono što ga izdvaja od drugih jela.

Naši mnogobrojni i svakodnevni gosti koji iz nekog razloga ne stižu da jedu kuvana jela i jednostavno žele da jedu kod nas, uvek su zadovoljni dnevnom ponudom koja im daje energiju za nastavak dana. U ponudi imamo veliki broj kombinacija jela, koje gosti mogu i sami iskombinovati u savršen obrok.

Nalazimo se u Tržnom centru Bagljaš

 

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 -
  • Osoba Milan Jevremov
  • Adresa Bulevar Veljka Vlahovica 12 lokal 2, Zrenjanin, Srbija

Postavi komentar