EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Porodična kuhinja Stevanović Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Porodična kuhinja Stevanović Niš

Ideja za Porodičnu kuhinju Stevanović Niš rodila se za vreme jednog porodičnog ručka. Dakle, spontano i iskreno, kao i sve prave stvari u životu. U okrilju svetog vremena jedne porodice, poželeli smo da kroz našu hranu vaskrsnemo onaj stari duh porodičnog okupljanja, kada se hrana nije samo jela, već je i spajala ljude.

U stalnoj užurbanosti od jutarnjeg umivanja do potrage za neotkrivenim mirisima daljina koji će doneti bolji život, čovek je negde usut zaboravio ukuse i mirise pravog života. Mi smo tu da Vas preko poezije našeg menija podsetimo ili mlade generacije naučimo kako se bori za sveto mesto kraljice čula. Nudimo Vam kuvana jela, roštilj, obrok salate …

Topla i harmonična atmosfera vlada u našem objektu. Od štednjaka gde se krčka po bakinom receptu, u kojem je ljubav glavni začin, do širokog osmeha uslužnog osoblja. Mala bašta ispred lokala daje posebnu čar. Uz domaću kafu i piće možete uživati u okolini i lepezi raznih prijatnih mirisa.

Mi smo porodična kuhinja koja čuva stara jela i vremena od zaborava, ali zajedno sa Vama krojimo i novo vreme novih generacija sa novim sastojcima i receptima. Mi stvaramo poeziju kroz svaki zalogaj! Dođite i proverite, čekamo Vas!

U jelovniku se svakodnevno nalazi:
– Ketering za proslave
– Ketering za venčanja
– Ketering za rođendane
– Ketering za poslovne ručkove
– Ketering za firme
– Kuvana jela
– Domaća kuhinja
– Posna jela
– Kolači
– Slatke poslastice

 

Porodična kuhinja Stevanović Niš

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 96 678 18
email : [email protected]

  • Adresa Matejevački put 52, Niš, Serbia

Postavi komentar