EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Restoran i prenoćište SUNČANO JEZERO Mladenovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Restoran i prenoćište SUNČANO JEZERO Mladenovac

U podnozju planine Kosmaj, na samo 7 km od Mladenovca, na putu za Arandjelovac, smestio se jedan od najlepsih ugostiteljskih objekata u ovom kraju – Motel „SUNCANO JEZERO“. Na obodu Markovacke sume, omiljenog izletista mnogih Mladenovcana, tik uz plavetno bistro jezero bogato raznovrsnom ribom, tim malim rajem za ribolovce, nalazi se motel „Suncano jezero“.

 

Pored samog motela, do koga se stize asvaltiranim prilaznim putem koji vodi do jezera, kroz prelepu hrastovu sumu, ovaj renovirani ugostiteljski objekat raspolaze i sa 3 bungalova kapaciteta 12 ukusno uredjenih soba za prenociste, opremljenih TV aparatima i mini barovima.

 

 

U trenutnoj ponudi motela „SUNCANO JEZERO“ je organizovanje svadbi, maturskih zabava i svih vrsta proslava i svecanosti. Uz kvalitetnu hranu, pice, muziku i profesionalnu uslugu, u svecanoj sali kapaciteta 290 sedecih mesta, koja se po potrebi prosiruje i na 400 mesta, mnogi mladi bracni parovi, maturanti svoje najsrecnije trenutke odlucili su proslaviti bas na ovom lepom mestu.

 

Uz organizovanje svih vrsta svecanosti, po kojima je „Suncano jezero“ nadaleko poznato, u planu ambicioznog menadzmenta jeste i dogradnja objekta i prosirivanje ponude na svakodnevno posluzivanje specijalitetima sumadijske i internacionalne kuhinje u kojima ce uzivati brojni posetioci ovog najlepseg mladenovackog i beogradskog izletista.

 

Dodjite i sami se uverite u lepotu koju brizljivo cuvamo i negujemo samo za Vas. Dobro nam dosli u „SUNCANO JEZERO“

Restoran i prenoćište SUNČANO JEZERO Mladenovac

+381 11/8211-205
+381 62/888-2423

  • Adresa Markovacko jezero
    Mladenovac, Srbija

Postavi komentar