EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Servis i prodaja espresso aparata ESPRESSO PLANET Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Servis i prodaja espresso aparata ESPRESSO PLANET Beograd

Mi nismo običan servis, već mnogo više od toga. Naše iskustvo mereno godinama nam omogućava da prihvatimo svaki izazov u našoj profesiji. Pored popravke espresso aparata, pružamo redovan servis istih, takođe tehnička podrška je na usluzi našim klijentima. Ukoliko želite da prođete jeftinije, posedujemo veliki broj polovnih espresso aparata.

 

Servis espresso aparata Espresso Planet dugi niz godina uspešno sarađuje sa velikim brojem klijenata, rešavajući sve njihove probleme što se tiče pomenutih aparata. Naši serviseri su odlični poznavaoci svog zanata, profesionalno ptihvataju svaki izazov i pedantno ga rešavaju u najkraćem mogućem roku. Svoje dosadašnje iskustvo dopunjavamo prateći sam razvoj tehnologije u oblasti espresso aparata, drugim rečima spremni smo za sve izazove.

 

Espresso Planet svojim klijentima pruža sledeće usluge:

 • prodaja kafe: espresso kafa u zrnu, espresso kafa u patronama, gran caffe Garibaldi

 • dekalcifikacija

 • depuracija

 • čišćenje grupa

 • zamena gumica

 • zamena sita

 • štelovanje granulacije i gramaže 

 

Espresso Planet ovlascen za Jura aparate u srbiji.
Servisiramo sledeće marke aparata: Philips-Saeco, Jura, Gaggia, Spidem, Aeg, Satrap, Delonghi, Bosch, Siemens, Krups, Rotel, Miele, La spaziale, La san marco, Ariete, Faema, Cimbali, Astoria, Brasilia…

 

Servis esspreso aparata Espresso Planet

Pruža “tehničku podršku” svojim klijentima. Ukoliko je potrebno rešićemo probleme zajedno sa klijentom, uz obostrano zadovoljstvo. Postoje situacije u kojma klijent nije u mogućnosti da razume poruku sa ekrana espresso aparata, zatim ne zna da rukuje sa istim, u takvim situacijama Vam je na raspolaganju tehnička podrška Espresso Planet servisa.

Još jedna u nizu naših usluga je iznajmljivanje profesionalnih Jura espresso aparata.

 

Na sve iznajmljene espresso aparate u cenu je uračunata usluga održavanja. Vaše je samo da kuvate kafu, a sve ostalo je na nama (čišćenje, servis ukoliko potrebno na licu mesta).

Iznajmljivanje aparata Vam ne naplaćujemo, jedini uslov jeste da trošite našu kafu u minimalnoj količini od 10 kilograma na mesećnom nivou.

 

Što se tiče odabira aparata koji odgovara Vašim potrebama, naše kolege su Vam na raspolaganju radi saveta i odgovora na sva vaša pitanja.

Jura Z6

Jura Z6Jura Z6 espresso kafe aparat premijum dizajna, švajcarskog kvaliteta i vrhunskih karakteristika. Kućni epresso aparat visoke klase.Više na:https://www.espressoplanet.rs/

Опубликовано Espresso Planet Четверг, 13 июня 2019 г.

Servis i prodaja espresso aparata ESPRESSO PLANET Beograd

SHOP ESPRESSO PLANET

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 489 89 70
email : [email protected]

   

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 -
  • Adresa Dzona Kenedija 31a
   11070 Novi Beograd
   Srbija

  Postavi komentar