EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Svečane Sale Nera Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Svečane Sale Nera Beograd

WEDDING kompleks NERA u okviru kog se nalaze svečane sale „NERA“, „GRAND NERA“, „VIP NERA“, „PALACE“ i „ACOUSTIC“, nalazi se na svega 6 km od Savezne skupštine, što samu poziciju čini idealnom.

Mi Vam omogućavamo da vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost naših objekata zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice.

Svečane sale Nera arhitektonski su idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba. Kompletan prostor je klimatizovan, idealne akustičnosti na šta smo posebno obratili pažnju kao i niz drugih sitnica kako bi Vam pružili najbolje. Takođe naglašavamo da je kompletan prostor osvetljen LED rasvetom.

Zbog Vašeg nezaboravnog dana, mi smo se specijalizovali za sve Vaše zelje, od menija preko dekoracije do fotografije. Naši iskusni kuvari i poslastičari probudiće Vase čulo ukusa na najpozitivniji način, dok će naš stručni dekoraterski tim u dogovoru sa Vašim željama, učiniti da Vaša bajka postane stvarnost, zabeležena na najprofesionalniji način umetničkim okom naših kamermana i fotografa.

Veliki (privatni) parking prostor, obezbeđen fizičko-tehničkim obezbeđenjem, omogućava vam da opušteni provedete vreme kod nas.

Svečane sale Nera u okviru svog kompleksa poseduju i bazen. Provedite svoje prvo jutro u zajedničkom životu, uz nezaboravni ambijent kafe i doručak pored bazena.


Kompleks Nera poseduje takođe i igraonicu koju gosti mogu koristiti za svoju decu. Jedan deo igraonice je na otvorenom, a drugi deo igraonice je u zatvorenom prostoru. Igraonica je opremljena raznim toboganima, kućicama, zaštitnim mrežama i strunjačama za skakanje i gomilom igračaka za Vašu decu.
Posebno ističemo da svaka sala poseduje svoj mladenački apartman, koji će Vam pružiti mogućnost da u toku dana sebi priuštite trenutke odmora, kao i nezaboravnu prvu bračnu noć!
Naše svečane sale su Vaše idealno mesto i pouzdan poslovni partner u organizaciji događaja koji Vas i Vašu firmu predstavljaju na najpozitivniji način kod Vaših poslovnih saradnika i zaposlenih.

Svečane Sale Nera Beograd

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel:+381 63 84 96 160; +381 64 370 66 91
email: [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 20:00 09:00 - 00:00 09:00 - 00:00
  • Adresa Zrenjaninski put 106, 11210 Beograd
    Srbija

Postavi komentar