EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Akvaristika pet shop AQUA ZOO SHOP Vračar

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Akvaristika pet shop AQUA ZOO SHOP Vračar

Aqua Zoo Shop nudi širok izbor ribica, bilja i dekoracije za sve ljubitelje akvaristike i teraristike. Pored prodaje opreme za akvarijume bavimo se izradom, uređenjem i uslužnim održavanjem akvarijuma u Vašem željenom prostoru.

Aqua Zoo Shop nudi izradu i uređenje akvarijuma po Vašoj želji. Prilikom našeg rada koristimo najkvalitetnije materijale i opremu za dekoraciju poznatih proizvođača koji poseduju sve neophodne sertifikate. Kako bi Vaš akvarijum uvek bio savršeno čist i uredan, vršimo i uslužno održavanje istog.

Zahvaljujući , raznovrsnom izboru proizvoda , Aqua Zoo Shop je za kratko vreme postao omiljeno mesto našim klijentima čiji se broj konstantno povećava. Ukoliko imate neka pitanja vezana za naše proizvode ili vodenog sveta, ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju.

U našoj ponudi nalaze se proizvodi vodećih svetskih proizvođača: JUWEL, SERA, TETRA, TROPICAL, EASY LIFE, TROPICA i mnogi drugi.

Još jedna prednost koju Vam nudimo je članstvo u Aqua zoo klubu koje je potpuno besplatno i ostvaruje se prilikom prve kupovine. Kao člana našeg kluba očekuju Vas brojne pogodnosti o kojima se možete informisati u našoj radnji.

PONUDA PROIZVODA 

 

 

Ukoliko želite detaljnije informacije o ponudi kliknite na sliku

Kutak za Vašeg kućnog ljubimca

Akvaristika pet shop AQUA ZOO SHOP Vračar

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 61 38 89 998
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 20:00 09:00 - 15:00
  • Adresa Maksima Gorkog 25, Vračar, Belgrade, Serbia

Postavi komentar