EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Aluminijumska i PVC stolarija DeYcom Čačak

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Aluminijumska i PVC stolarija DeYcom Čačak

Deycom d.o.o osnovan je 1993 . godine kao porodična samostalna zanatska radnja koja je svojim radom i ulaganjima uspela da napreduje toliko da se osamostaljuje početkom 2000. godine i dobija status društva s ograničenom odgovornošću, tj.preimenovana je u DEYCOM d.o.o.

Firma se bavi isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC I ALUMINIJUMSKE stolarije.

PVC stolarija koju koristimo je od priznatog nemačkog profila REHAU.

Aluminijumska stolarija je od grčkog profila ALUMIL.
Preko dvadeset godina iskustva, praćenjem tredova i noviteta sa stručnim timom za projektovanje upotpunili smo naš asortiman proizvoda, tako da možemo da Vam ponudimo različite sisteme profila koji u kombinaciji sa premjium brend okovima˝ MACO I FAPIM˝,obezbedjuje dugorocnu funkciju dihtovanja i sigurnosti protiv provala.

Maksimalana posvećenost na uštedi energije i u saradnji sa staklarskim pogonom upotpunjavamo izolaciju, nudimo Vam različite tipove termopan stakla sa izvarednim izolacionim i zvučnim sposobnostima.

U okviru firme koja je opremljena savremenom tehnologijom za izgradnju stolartije nalazi se i izlozbeni salon od 120m2, gde možete i vizuelno da doživite izgled krajnjeg proizvoda.
Kako bi Vam uklonili sve nejasnoće, na raspolaganju Vam je naš komercijalni tim koji je obučen, usavršen i upućen u svaki naš proizvod.

  • Adresa ul. 2 br.3/1, Čačak, Atenica
    Srbija

Postavi komentar