EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Loft Parrucchieri by Petar Kostić -Novi Sad

Mi smo moto, mi smo lifestyle!!!

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Loft Parrucchieri by Petar Kostić -Novi Sad

Loft Parrucchieri by Petar Kostić je ekskluzivni salon u Novom Sadu koji je otvoren 2013. godine sa željom da ponudi frizersko-kozmetičke usluge po najvišim svetskim standardima. Za sve koji hoće da uđu u svet profesionalnog šminkanja, u sklopu salona organizuje se i škola šminkanja Kostić Helen studio.

 

Osnivač salona Loft Parrucchieri je Petar Kostić, profesionalni frizer i član umetničkog tima frizerske akademije Loft Parrucchieri iz Italije. Tokom više od 20 godina bavljenja frizerskim poslom, Petar Kostić je uzeo učešće na brojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu gde je osvojio značajna priznanja.

 

Jedan je od retkih umetnika sa ovih prostora koji je imao javni nastup na Međunarodnom sajmu lepote Cosmoprof u Bolonji, rame u rame sa pravim velikanima i majstorima frizerskog zanata. Takođe, redovni je učesnik Sajma u Beogradu, Fashion Week-a i drugih sličnih manifestacija.

Salon Loft Parrucchieri by Petar Kostić nudi sledeće usluge:

 • Šišanje – muški i ženski frizer

 • Koloristika: sombre, ombre, balayage, pastel color, crazy color

 • Olaplex

 • Svečane frizure

 • Profesionalno šminkanje

 • Manikir

 • Pedikir

 • Depilacija

 • Maderoterapija

 

 

U prijatnom ambijentu salona koji uvek odiše pozitivnom energijom očekuje Vas profesionalni tim frizera koji nudi veliki broj tehnika šišanja i kolorisanja kose u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. Zahvaljujući upotrebi najkvalitetnije kozmetike vodećih svetskih brendova, obezbeđena je vrhunska nega Vaše kose. U domen našeg rada ulazi i izrada svečanih frizura za svaku važnu priliku kada želite da zablistate posebnim sjajem.

Pored kose, u salonu Loft Parrucchieri by Petar Kostić podjednaka pažnja se posvećuje i lepoti Vašeg lica. U tu svrhu nudimo profesionalni make-up za sve prilike, kao i nadogradnju svih vrsta trepavica. Za kompletiranje savršenog izgleda možete izabrati neku od brojnih kozmetičkih usluga: manikir, pedikir, depilacija, maderoterapija…

 

Ukoliko želite da budete deo sveta lepote, mode i glamura, škola šminkanja Kostić Helen studio organizuje edukaciju po posebno osmišljenom programu koji obuhvata teorijski i praktični deo. Tokom teorijske obuke polaznici imaju priliku da steknu znanja iz oblasti dermatologije, higijene, estetike, da se upoznaju sa preparatima, ali i da prođu kroz teorijske vežbe u vidu slikarskih tehnika senčenja.

 

U okviru praktične obuke u školi šminkanja Kostić Helen studio polaznici imaju priliku da uče i usavršavaju se u pet tehnika šminkanja, uz kompletno obezbeđen materijal. Na kraju obuke koja traje 40 sati, polaže se završni ispit pred tročlanom komisijom i na obezbeđenim modelima.
Takođe, postoji mogućnost frizerskih edukacija grupno ili individualno, uz opciju usavršavanja u Italiji.

 

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
ne radimo 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 ne radimo
 • Osoba Petar Kostić
 • Adresa Jovana Subotića 11, Novi Sad, Srbija

Postavi komentar