EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Prohromska burad Banatsko Novo Selo ČIVAVA

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Prohromska burad Banatsko Novo Selo ČIVAVA

Firma ČIVAVA je osnovana u Banatskom Novom Selu, gde je i danas sedište firme. Firma ima tradiciju uspešnog poslovanja preko 30 godina, a od 2003. je zavedena u APR-u.

 

Imamo veliko iskustvo u izgradnji  konstrukcija za hale, prohromske ograde, građevinske limarije. Od 2011. godine u našu proizvodnju smo uvrstili proizvodnju prohromske buradi za čuvanje rakije i vina. Zahvaljujući dobrom poslovanju i ne odstupanja u kvalitetu uspeli smo da napravimo spoj dobrog kvaliteta i cene za naše kupce i da opstanemo na tržištu kao konkurentni.

 

Burad poseduju i sertifikat enološke stanice, da su pogodni za ljudsku upotrebu. Na našim bačvama koristimo isključivo prohromske slavine visokog kvaliteta.

Naši proizvodi:

 

Cilj nam je da svaki naš kupac sa velikim zadovoljstvom koristi svaki naš kupljeni proizvod, koji je sa ciljem razvijen da kupcu kojem je potreban ostane jedini i najbolji izbor.

U budućnosti nam je cilj da proširmo proizvodnju, da ispunjavamo i dalje visoke kriterijume naših klijenata, a da kvalitetom i cenom i dalje budemo podstrek konkurenciji.

 

Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija vrhunskog kvaliteta i povoljne cene obratite nam se sa punim povrenjem.

Prohromska burad Banatsko Novo Selo ČIVAVA

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 842 0027
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa JNA 58,
      26314 Banatsko Novo Selo
      Srbija

    Postavi komentar