EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Sveće JOVANOVIĆ – Izrada svih vrsta sveća Leskovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Sveće JOVANOVIĆ – Izrada svih vrsta sveća Leskovac

Porodičnu zanatsku radionicu za proizvodnju sveća, otvorili smo davne 1948. godine. Iskustvo prenošeno s kolena na koleno pomoglo nam je da od ručne proizvodnje sveća, pre više od pola veka, vremenom usavršimo i pređemo na proizvodnju na najsavremenijim mašinama.

  

Osamdesetih godina smo uvezli prve mašine za proizvodnju sveća, što je predstavljalo prekretnicu u našem poslovanju. S vremenom i uvozom sve savremenijih mašina, našu proizvodnju smo širili tako da danas predstavljamo jednu od najsavremenijih i najvećih radionica za izradu sveća.

 

U svom posedu imamo veliki broj mašina za proizvodnju slavskih sveća, mašine za ukrasne sveće, mašine za proizvodnju satnih osnova, kao i sve druge prateće mašine koje su neophodne u našem procesu proizvodnje. Zahvaljujući saradnji sa partnerima u okruženju uspevamo da pratimo sve novine vezane za proizvodnju sveća, primenjujemo nove tehnologije i zato možemo da dažemo da naše sveće zadovoljavaju sve standarde koje propisuju velike trgovačke kuće.

 

Posedujemo radni i skladišni prostor koji se prostire na 600 kvadratnih metara, koji smo 2009. godine kompletno renovirali i prilagodili savremenom poslovanju. Maloprodajni objekat u samom centru grada važi za jedan od najbolje uređenih u našoj delatnosti.Da bi smo što bolje prezentovali svoju proizvodnju sveća, stalni smo učesnici „Međunarodnog sajma pogrebne opreme“ u Novom Sadu gde smo 2009. godine dobili posebno priznanje za prikazani kvalitet proizvoda.

  

Dve generacije Jovanovića, koje decenijama voskarski zanat čuvaju od zaborava, prateći savremene trendove, uspele su da dostignu najviši kvalitet u izradi sveća, ispune sve standarde i zadovolje zahteve kupaca…

Sveće JOVANOVIĆ – Izrada svih vrsta sveća Leskovac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 16 34 54 864; +381 63 649 031
email : [email protected]

  • Adresa Bulevar Oslobodjenja 155, Leskovac
    Srbija

Postavi komentar