EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Iznajmljivanje mašina za sušenje vlage – Cata trans

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Iznajmiljivanje mašina za sušenje vlage u Beogradu.

Iznajmljujemo opremu i uređaje koji će rešiti Vaš problem sa vlagom, sušenje prostorija je sve više potrebno raznim oblastima, a to su: 
– sušenje novogradnje
– sušenje vlažnih objekata
– izvlačenje vlage iz plivajućih podova (svih vrsta)
– izvlačenje vlage iz parketa
– izvlačenje vlage iz granita
– izvlačenje vlage iz pločica
– sušenje i vlaženje vazduha poslovnih prostorija
– sušenje i vlaženje vazduha podruma
– izvalačenje vlage iz zidova
– isušivač vlage

Da li ste znali da sušenje podova standardnom metodom može trajati po nekoliko meseci?
Da li ste znali za zanimljiv podatak da slabo osušena kuća u prvih nekoliko godina potroši do 50% više energije za grejanje?

Međutim, kad sušite sa upotrebom naših uređaja traje od 7-14 dana! Ovim putem, možete bitno pospešiti gradnju i funkcionalnost objekta.
Dakle, slobodno nas pozovite ukoliko želite da rešite probleme sa vlagom u starim objektima, građevinarstvu, novogradnji odnosno da izvučete vlagu iz parketa, plivajućih podova, zidova, pločica…

Pre svega u starim objektima vlaga može biti vrlo neprijatna i zbog prisutnosti bakterija buđi u vazduhu, zapravo nezdrava. Naši sistemi sušenja omogućavaju i odstranjivanje neprijatnih mirisa. Izvlacenje vlage iz svih vrsta plivajucih podova ( Plivajuci podovi su svi podovi koji ispod ravnajuceg sloja imaju stiropor, stirodur, mineralnu vunu i podno grejanje), parketa, pločica i granita.

Iznajmljujemo mašine marke Munters, koje su inače poznate širom sveta kao “eksperti za vlagu”, a uz mašine ide i prateća oprema koju čine profesionalni kaloriferi i ventilatori. U ponudu smo ubacili i ploče sa infracrvenim zracima i profesionalnu termovizijsku kameru, a sve sa ciljem da što brže i efikasnije utvrdimo izvor vlage u Vašem objektu, te otklonimo uzrok i ubrzamo sušenje poda, plafona, zida. Posedujemo mašine kapaciteta od 300 m3 do 1000 m3 i od 30m3 do 150m3. Pokrivamo teritoriju Beograda sa sopstvenim prevozom, dok za ostatak tj. za dalje destinacije ide po dogovoru.

Posedujemo masine kapaciteta od  300 m3- 1000 m3

Novina u našoj ponudi jesu profesionalni ventilatori velikog kapaciteta, turbo fen je idealan dodatak uz naše mašine jer povecava protok vazduha kroz masinu za 50% i time ubrzava sam proces izvlačenja vlage iz prostorija. Kao što vidite, posedujemo svu potrebnu mašineriju i opremu da rešimo Vaš problem sa vlagom vrlo brzo, precizno i povoljno, na Vama je samo da nas kontaktirate putem telefona:
063/203-145
065/203-14-50

Iznajmljivanje mašina za sušenje vlage, Palilula, Beograd.

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
20:00 - 18:00 20:00 - 18:00 20:00 - 18:00 20:00 - 18:00 20:00 - 18:00 20:00 - 18:00 -
  • Osoba Zoran Ćatović

Postavi komentar