EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Agencija za prevodilačke i izdavačke usluge Radić Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Agencija za prevodilačke i izdavačke usluge Radić Beograd

Overeni prevod na engleski i srpski jezik svih vrsta dokumenata i tekstova, usmeno prevođenje prilikom stupanja u brak naših i stranih državljana. Dugogodišnje iskustvo usmenog i pismenog prevođenja i producentskog rada za strane medije iz Velike Britanije, Japana, Švedske, Finske, S.A.D.

Overeni prevod dokumenata i tekstova na više jezika – Agencija Radić.
Agencija Radić registrovana je za obavljanje delatnosti sudski tumači i prevodioci. Takođe se bavi i izdavaštvom. Vlasnik Agencije Radić je Bojan Radić sudski prevodilac za engleski jezik, diplomirani pravnik sa položenim pravosudnim ispitom, sa dugogodišnjim iskustvom obostranog prevođenja sa overom raznih vrsta dokumenata kao i dokumentacije.

Agencija za prevodilačke i izdavačke usluge Radić radi obostrani prevod dokumenata, sa ili bez overe sudskih prevodilaca, pored engleskog i sa sledećih jezika:

 • Slovenački jezik

 • Ruski jezik

 • Nemački jezik

 • Mađarski jezik

 • Japanski jezik

 • Italijanski jezik

 • Hrvatski jezik

 • Francuski jezik

 • Arapski jezik

Naša agencija prevodi dokumenta, poštujući interne rokove, a takođe ćemo omogućiti uređivanje i korekturu teksta. Profesionalni prevodilac nikada neće imati prioritete u procesu prevođenja; a to znači da za nas ne postoje “mali” i “veliki” klijenti već ćemo na vašem projektu neprestano raditi kako bismo ispunili zadate rokove.

Posle prevoda, Vaš dokument će se ponovo detaljno pročitati, proveriti postojanje mogućih, slučajnih interpunkcijskih ili pravopisnih grešaka; propuštenih reči ili nedoslednosti na jeziku na koji je dokument preveden. Pored lekture i korekture takođe treba proveriti izgled formatiranih stranica i fontova kako bi se osiguralo da izgled završnog prevoda bude istovetan originalnom dokumentu; ukoliko je to potrebno.

Književni prevodi na srpski jezik – knjigu Porodica iz divljine (the Wilderness Family), autor knjige Kobi Kriger, izdala je agencija Bojana Radića – 2010. i to je zapravo naše prvo izdanje knjige.

Knjigu Porodica iz divljine autorke Kobi Kriger koju je prevela i izdala Agencija Radić, možete naručiti pozivom na broj telefona agencije, a imaju je i sve bolje opremljene knjižare.

Uvek u susret izlazimo, a i dajemo specijalni popust svim ljubiteljima životinja i studentima. Pogledajte preporuke korisnika naših usluga.

Agencija za prevodilačke i izdavačke usluge Radić Beograd

 • Adresa Vladimira Rolovića 55, Čukarica, Beograd
  Srbija

Postavi komentar