EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Čišćenje poslovnih prostora Dzoger Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Čišćenje poslovnih prostora Dzoger Novi Sad

Džoger, najbolja agencija za usluge čišćenja poslovnih prostora u Novom Sadu, radi postojano od osnivanja zahvaljujući predanom i temeljnom zalaganju našeg stručnog tima. Manji poslovni prostori u stanovima, velike korporativne jedinice, poslovni prostori na više spratova ili cela zgrada koja pripada nekoj kompaniji – Džoger odgovara na sve ove izazove i nudi kompletnu i efikasnu uslugu čišćenja poslovnih prostora u Novom Sadu!

Ukoliko Vam je potrebno redovno održavanje poslovnog prostora ili neka druga od usluga koje pružamo, obratite nam se s poverenjem i posetite nas na adresi Braće Krkljuš 13. Džoger tim, agencija za kompletno čišćenje poslovnih prostora na teritoriji Novog Sada, tokom godina je usavršavao standarde rada dok nismo postali jedna od najpoznatijih agencija za čišćenje poslovnih prostora u Novom Sadu

Svi naši timovilako se prilagodavaju radu na održavanju bilo koje vrste prostora – stambenih zgrada, malih kancelarijskih prostora u stambenim zgradama, velikih korporacijskih sedišta i svih drugih većih i zahtevnijih ustanova. Pored toga, bavimo se i organizacijom i nudimo veliki broj rešenja za uvek i kompletno čist poslovni prostor i redovno održavanje higijene prostora na visokom nivou.

  • Naše usluge podrazumevaju:

  • Svakodnevno čišćenje poslovnih prostora

  • Periodično čišćenje poslovnih prostora

  • Generalno čišćenje nakon građevinskih radova

  • Čišćenje poslovnih prostora u vanrednim okolnostima

Naše osoblje radi na održavanju higijene poslovnog prostora u strogoj diskreciji i poštuje aktivnosti klijenta.

Agencija Džoger radi postojano od osnivanja zahvaljujući dobrom i organizovanom timu. Naša vizija јe konstantno unapredivanje usluga, pratimo inovacсіje i standarde na koјjima se vrse usluge odrzavanja i čišćenja zgrada u svetu i među prvima ih plasiramo na teritoriji Novog Sada i Vojvodine. Imamo redovna okupljanja i sastanke na kojimа kao tim razgovaramo o dosadašnjim uslugama čišćenja zgrada koje smo izvršili za naše klijente, kao i o budućim poslovnim saradnjama koje ćemo sklapati sa novim klijentima.

Uzimajući u obzir Vaše želje i potrebe, izlazimo Vam maksimalno u susret i na taj način realizujemo zahteve svojim stručnim radom. Tu smo i da Vam predložimo naša rešenja ukoliko Vam je potreban savet ili konsultacija u vezi sa našom delatnošću. Pratimo standarde i zahteve koje pred nas stavlja savreтeni nacin zivota i tu smo d Vam ispunimo sve želje na najkvalitetniji način. Poslujemo isključivo na teritoriji Novog Sada. Radno vreme je radnim danima od 08 do 18h, a subotom od 08 do 13h.

U svakom momentu možete dobiti sve relevantne informacije vezano za našu delatnost, preporuku, objašnjenje ili savet. Koliko nam je bitna prodaja, toliko nam je važno da potencijalnim i sadašnjim kupcima pružimo sveobuhvatne informacije Stojimo Vam na raspolaganju za svaki vid dalje saradnje te nam se obratite s poverenjem!

Čišćenje poslovnih prostora Dzoger Novi Sad

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 13:00 ne radimo
  • Adresa Braće Krkljuš 13, 21000 Novi Sad
    Srbija

Postavi komentar