EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Danilo – Eko Sjaj Beograd

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dubinsko čišćenje u Beogradu – Eko Sjaj, pruža mnoštvo kvalitetnih usluga iz oblasti pranja, čišćenja i održavanja enterijera i samog objekta. Tu spadaju usluge:
– dubinsko pranje tepiha (NA LICU MESTA)
– dubinsko pranje nameštaja (NA LICU MESTA)
– čišćenje stanova
– čišćenje i održavanje zgrada
– čišćenje i održavanje lokala
– čišćenje i održavanje poslovnih prostorija
– čišćenje podruma
– odnošenje nepotrebnih stvari
– čišćenje posle građevinskih radova
– skidanje grafita
– pranje garaža

Za potpuno i kvalitetno pranje nameštaja nije dovoljno samo obično pranje ili usisavanje. Tako se ne otklanjaju sve bakterije, prljavština i grinje koje se svakodnevno množe i talože u svakom komadu nameštaja.

Za tu namenu je neophodno DUBINSKO PRANJE, uz adekvatnu aparaturu, a naša firma se upravo bavi tim uslugama! Našim angažovanjem dobićete čist i dubinsko opran trosed, dvosed, dušek, stolicu, fotelju, ugaonu garnituru kao i tepih – sve blistavo, mirišljavo i bez ijedne grinje i prljavštine. Dolazimo na Vašu adresu i na licu mesta obavljamo dogovorene usluge, kako bi što pre imali lepši i čistiji nameštaj.

Osim toga, na raspolaganju smo Vam i kada su Vam potrebne pouzdane i odgovorne osobe radi čišćenja i održavanja poslovnih i stambenih prostorija. Čistimo stanove, kuće, lokale, poslovne objekte, kao i garaža i podruma, uz odnošenje nepotrebnih stvari.

  • Adresa Vardarska 7 Beograd

Postavi komentar