EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kamenorezačka radnja ART STONE SAŠA Žabalj

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kamenorezačka radnja ART STONE SAŠA Žabalj

Porodična firma sa dugom tradicijom. Od samog početka naša radnja beleži veliki napredak i veliki broj zadovoljnih klijenata,  tako da vrhunskim kvalitetom i tačnošću isporuke, radnja je među vodećim u ovom regionu.

 

Bavimo se izradom:

 • nadgrobnih spomenika,

 • stepeniša,

 • radnih ploča za kuhinju

 • elemenata za kupatilo.

 

Spomenici i spomen ploče se danas izrađuju toliko raznovrsno po oblicima i veličini, od različitih boja granita, mogu biti ukrašeni jednostavno ili bogato, po Vašoj potrebi i želji. Spomenicima se mogu dodati elegantni natpisi, ilustracije, portreti i drugih dekorativni elementi. Mi ćemo raditi sa Vama da sačuvate svoje dragocene uspomene i stvorite trajno nasleđe za svojim voljenima.

 

Uređenje enterijera i eksterijera: stepenište, kuhinje, kupatila … od granita i dekorativnog kamena – Izrađeno od najboljeg granita! Imamo nepokolebljivu posvećenost prema kvalitetu. Kvalitet je nešto što je kod nas najvažnije. Počinjemo sa materijalima koje koristimo u radu. Mi koristimo samo najfiniji granit. Onda taj granit dolazi u ruke naših neverovatno obučenih i iskusnih majstora, koji imaju jedinstvenu sposobnost da transformišu te materijale u pravo umetničko delo – ono koje čuva Vaše najdragocenije uspomene i stvara trajno nasleđe za Vašu porodicu.

 

Želimo Vam da uspešno pronađete sve što je u Vašem interesu i za šta ste zainteresovani, a mi ćemo se truditi da Vam pomognemo u tome.

Obratite nam se ukoliko Vam je potrebna dodatna pomoć prilikom odabira proizvoda, detalja, materijala i oblika.

Kamenorezačka radnja ART STONE SAŠA Žabalj

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 88 77 997; +381 60 16 61 061
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Svetog Nikole 100
   Žabalj
   Srbija

  Postavi komentar