EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kamenorezci Kruševac – Spomenici Kruševac

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kamenorezci Kruševac – Spomenici Kruševac

Kamenorezačka radnja Gajić Kruševac – Krvavica

Delatnost firme Kamenorezačka radnja Gajić Kruševac – Krvavica je izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica, obrada i ugradnja granita i mermera za upotrebu u građevinarstvu – uređenje enterijera i exterijera (oblaganje stepenika, podova i fasada granitnim i mermernim pločama, izrada radnih ploča za kuhinjske elemente, podprozorskih lajsni…).

Kamenorezačka radnja Gajić Kruševac – Krvavica nudi pristupačne cene nadgrobnih spomenika kako bi omogućili porodicama da obezbede dostojanstven spomenik po pristupačnim cenama.

  

Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti  ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbe. Da bi se održao korak sa modernim vremenom i tehnologijom koja je njegova osnovna karakteristika, redovno se prate nove forme, dizajn i iskustva sa svetskih izložbi, sajmova i seminara. Naša radionica, sa svojih 10-ak zaposlenih radnika, sa ponosom ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.

Kamenorezačka radnja Gajić Kruševac – Krvavica se bavi izradom i modeliranjem svih vrsta prirodnog kamena. Prirodni kamen može veoma efektno da oplemeni enterijer i da unese pravu meru luksuza i ekstravagancije. Kod nas možete izabrati proizvode za opremanje enterijera kao što su:

  • Podovi;

  • Stepenište

 

Usled rastućeg obima posla rodila se ideja o samostalnom uvozu materijala. Za potrebe sopstvene prerade i prodaje, materijale uvozimo i kupujemo od stalnih dobavljača iz Indije, Kine, Italije, kao i od renomiranih Evropskih firmi, od kojih su neke od njih i vlasnici rudnika u Africi, Brazilu, Indiji… Izuzetno obučeni kadrovi su spremni da u svakom trenutku odgovore na Vaše zahteve.

Sve što radimo je u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu – sve radimo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena – granita. Mi radimo maksimalno kvalitetno bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru od granita, o čemu svedoče naše zadovoljne mušterije koje nam se rado vraćaju.​

Kamenorezci Kruševac – Spomenici Kruševac

Kamenorezačka radnja Gajić Kruševac – Krvavica

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel/viber/whatsApp: +381 65 206 06 60
email : [email protected]

  • Adresa Krvavica bb, Krusevac
    Srbija

Postavi komentar