EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Odgajivačnica pasa – Francuski buldog – Pomeranac Dog house Nedović

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Odgajivačnica pasa – Francuski buldog – Pomeranac Dog house Nedović

Odgajivačnica pasa Dog house Nedović – Francuski buldog – Pomeranac poseduje dugogodišnju tradiciju uzgoja malih rasa pasa: Francuski buldoga i Pomeranca. Naša odgajivačnica smeštena je daleko od gradske gužve, u predivnom i mirnom okruženju u Savinom selu u opštini Vrbas.

Francuski buldog

Francuski buldog (engl. French bulldog) uživa dugu istoriju kao verni pratilac ljudi. Prvobitno je nastao u Engleskoj kao minijaturni buldog. Pratio je engleske tekstilne radnike u Francusku, gde je stekao naziv francuski buldog.

Odgajivačnica pasa Nedović prodaje francuske buldoge egzotičnih boja,umiljate,vesele i razigrane. Odličan drugar kako za odrasle tako i za decu.

Šampionskog porekla, potomci najlepših svetskih i evropskih prvaka.

Pored toga što je bio saputnik, nekada je služio i u lovu na pacove, a danas njegov jedini posao je da bude nežni porodični saputnik i izložbeni pas.

  Pomeranac 

Ova rasa je dobila ime po pokrajni Pomeranija u Nemačkoj, a popularnost su stekli kao psi kraljice Viktorije. Pogodni su za ljude koji prvi put imaju psa, pošto nisu zahtevni za držanje u stanu. Iako su mali rastom, ovi psi su poznati kao dobri čuvari. Energični, veseli i inteligentni, ovi živahni psi ulepšaće Vam život. Takođe, zbog svoje veličine, možete ih nositi svuda sa sobom.

  

Kod nas ne samo sto možete kupiti novog člana vaše porodice iz naše velike ponude – 30 legla – već vas možemo upoznati sa načinom čuvanja i uzgoja pasa i uvek smo otvoreni za sva vaša pitanja.

SLOBODAN MUŽJAK ZA PARENJE

Moguća dostava u zemlji i inostranstvu. 

Aktuelna ponuda štenaca

Čistokrni psi, pravilnog oblika,kratkog tela,jake glave, socijalizovani,idealni za kućnog ljubimca .Čišćeni od parazita, vakcinisani prema svom uzrastu, profesionalno odgajeni.
Poseduju svu zdravstvenu i kinolosku dokumentaciju.

Cena od 1300-1600€

NOVO LEGLO Cena od 600-1500€

  

 

  

  

Odgajivačnica pasa – Francuski buldog – Pomeranac Dog house Nedović

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
0638277116 viber, whatsapp
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Savino Selo, Serbia

    Postavi komentar