EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pansion i odgajivačnica pasa OD PERPERA Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pansion i odgajivačnica pasa OD PERPERA Beograd

Pansion i odgajivačnica pasa „Od Perpera“ je vaš pouzdan partner za čuvanje pasa svih rasa kao i sama odgajivačnica koja raspolaze kvalitetnim i rasnim pasminama.

 

Istorijat

Odgajivačnica Južnoafričkih Mastifa-Boerboela „OD PERPERA“ registrovana je 1997. godine pri Međunarodnoj Kinološkoj Federaciji (FCI) pod rednim brojem 3673. Ciljevi ove odgajivačnice su prevashodno uzgoj zdravih jedinki, na prvom mestu čuvenih i proverenih autentičnih afričkih linija rase Boerboel.

Ponuda

Odgajivačnica nema u ponudi štenad tokom cele godine jer se roditeljske kombinacije brižljivo biraju pa je uputno da interesenti rezervišu šenad na vreme. Odgajivačnica je otvorena za uslužna parenja odraslih mužjaka.

  • Smeštaj pasa

  • 24-časovni nadzor

  • Veterinarski nadzor

  • Svakodnevna rekreacija

  • Parenje

 

PANSION

Od maja meseca 2009. godine počeo je sa radom naš pansion za pse. Smešten u naselju Surčin, dalje od gradske vreve i buke, nudi idealan smeštaj za vaše kućne ljubimce u prelepom ambijentu sa komfornim boksovima i termoizolovanim kućicama. U sklopu pansiona radi i odgajivačnica „OD PERPERA“.

Smeštajni kapaciteti sastoje se od 12 natkrivenih, elektrifikovanih boksova dimenzija 2,5x4m sa sistemom za odvođenje otpadnih voda i materija sa kućicama izrađenim od prirodnog materijala (drvo) sa termoizolacijom u svim zidovima, a i u samom podu i krovu kućica, kao i od ispusta za pse 20x20m.

O radu pansiona brine iskusno osoblje uz stalan veterinarski nadzor tako da se vaši ljubimci neće osećati zapostavljeno u vreme vašeg odsustva, već će im upravo biti posvećena sva moguća pažnja i ispunjeni svi vaši zahtevi u pogledu ishrane i nege.

 

Komforni natkriveni boksovi izrađeni od zemljane opeke, sa električnim osvetljenjem i provedenom vodovodnom instalacijom sa priključcima u svakom boksu i sistemom za odvod otpadnih voda i materija. Kućice sa termoizolovanim zidovima, podom i krovom, izrađene od prirodnog drveta u obliku poluoblica.

Psi se hrane nemackom hranom- HAPPY DOG, SUPER PREMIJUM KVALITETA.

Zbog ograničenosti kapaciteta poželjno je rezervisati smeštaj na vreme.

ODGAJIVAČNICA

    

Pansion i odgajivačnica pasa OD PERPERA Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 226 3011
email : [email protected]

  • Adresa Kukuruzna 13; Surčin
    Srbija

Postavi komentar