EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pansion za pse PEGGONI – Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pansion za pse PEGGONI – Novi Sad

Nalazimo se na početku Rumenke, samo par km od Novog Sada, u mirnom i prijatnom kraju. Pansion se nalazi u dvorištu porodične kuće.

 

  

 
Raspolažemo sa 10 zidanih, prostranih boksova, svaki veličine 7m kvadratnih. U sklopu pansiona se nalazi i 500m kvadratnih koji su namenjeni isključivo za igru i razonodu Vašeg ljubimca.

 

U svakom boksu boravi isključivo po jedan pas! Želimo da Vaši i naši ljubimci imaju udobnost i potpuni komfort. Boksovi se svakodnevno čiste a jednom nedeljno se i dezinfikuju.
Znamo da je ostavljanje Vašeg ljubimca stresno, kako za Vas tako i za Vašeg ljubimca. Zbog toga pansion za pse PEGGONI nudi udoban smeštaj za pse, za vreme dok ste Vi odsutni.

  

Da li ste na odmoru ili na poslovnom putu, mi ćemo Vašim ljubimcima pružiti udoban smeštaj i svu ljubav i pažnju koju dobijaju od Vas, u Vašem domu. U tome nam pomaže 25 godina iskustva koje imamo.

 
Prijem pasa

Prilikom prijema psa, vrši se testiranje karaktera i neophodan je validan veterinarski izveštaj o zdravstvenom stanju psa, ne stariji od 72h, kao i potvrda da je pas očišcen od unutrašnjih i spoljnih parazita. Podrazumeva se da pas mora biti uredno i redovno vakcinisan.

 

Smeštaj garantuje bezbedno, konforno i zabavno okruženje Vašim ljubimcima a vama mir i osećanje da ste za svog ljubimca obezbedili optimum.

 

 

NOVO*NOVO*NOVO

Ako zelite da Vaš pas bude uredan, moderan i još lepši, pružajte mu redovnu negu.

Šišanje, kupanje, feniranje, tretmani protiv krpelja i buva za velike i male kuce.

Mogućnost dolaska po Vašeg ljubimca kao i vraćanje na adresu. Prepustite brigu o krznu Vašeg psa Željki iz Rumenke koja to radi sa puno ljubavi.

064/ 48 98 488

  • Adresa Adi Endrea 75,
    21210 Rumenka
    Srbija

Postavi komentar