EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Tepih servis KOMETA Novi Sad

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Firma nije isplatila dugovanje prema nama, i nikome ne preporučujemo saradnju sa njima…!!!

Tepih servis KOMETA Novi Sad

Tepih servis u Novom Sadu – Kometa, za sve zainteresovane klijente stoji na raspolaganju 7 dana u nedelji, u bilo koje doba dana.

 

Naše usluge su:
– Pranje tepiha
– Pranje trakastih zavesa
– Pranje zavesa
– Pranje etisona
– Pranje tepisona
– Dubinsko pranje podnih obloga
– Održavanje poslovnih prostorija
– Pranje nameštaja
– Pranje automobila i auto sedišta
– Pranje tvrdih podova (mermer, vinaz, pvc)
– Zaštita tvrdih podova (mermer, vinaz, pvc)
– Poliranje tvrdih podova (mermer, vinaz, pvc)

 

Kako bi zdravlje i nivo čistiće bio na zavidnom nivou, svi se trudimo da često, ako ne i svakodnevno čistimo sve vidljive površine, podove i da usisavamo tepihe, kako bi pokupili svu nečistoću i odstranili prašinu, bakterije, grinje i slično. Međutim, mnogi su shvatili da pored redovnog usisavanja običnim usisivačem ne mogu očistiti u potpunosti sve, te se sve više mogu videti kuće bez tepiha.

 

Vi ne morate biti jedni od tih domaćinstava koji se moraju rešiti komfora, toplotnog i estetskog efekta tepiha i zavesa, samo zato što se na njima nakupljaju nečistoće koje ne možete odstraniti. Zato smo mi tu da Vam pomognemo!
Naš tepih servis Kometa će po Vašem zahtevu dubinski oprati tepihe, trakaste i druge zavese, etisone, tepisone i nameštaj, po veoma povoljnim cenama. Naš tim Vam stoji na raspolaganju i ako Vam je potrebno higijensko održavanje poslovnih prostorija, a vršimo i usluge za radne organizacije. Kada dođe vreme obnavljanja tvrdih podova pomoću zaštite i poliranja, Kometa je spremna da obavi i taj deo posla.

 

Veoma smo efikasni, brzi, precizni i vodimo računa o svakom detalju, poštujući dogovore. Naše usluge obavljamo sa visokokvalitetnim i stručno odabranim preparatima za čišćenje koji neutrališu grinje i različite bakterije u Vašem domu, poslovnom prostoru ili enterijeru automobila.

Tepih servis KOMETA Novi Sad

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 62 633 407; +381 60 633 34 04
email : [email protected]

  • Adresa Save Šumanovića 9a
    21000 Novi Sad
    Srbija

Postavi komentar