EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pogrebna oprema VENAC – ZAJEČAR

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pogrebna oprema VENAC – ZAJEČAR

VENAC – ZAJEČAR je porodična firma koja je u poslu pogrebne opreme već tri decenije. Uvek smo se trudili da na neprimetan način budemo uz Vas kad vam je najteže i bar malo Vam pomognemo da dostojanstveno prođete kroz najteži period, a 29 godina rada i postojanja su dokaz da smo u tome bili veoma uspešni.

 

Usluge koje nudimo:

  • MEĐUNARODNI PREVOZ – Prevozimo posmrtne ostatke na teritoriji evrope novim, udobnim i sigurnim specijalnim vozilima. U najkraćem roku dolazimo do mesta gde se nalazi pokojnik, sređujemo svu potrebnu dokumentaciju u opštini i ambasadi. Kupamo i oblačimo pokojnike i smeštamo u sanduk za transport.

 

  • PREVOZ U ZEMLJI – Preuzimamo pokojnike od kuće, kupamo, oblačimo, sređujemo, čuvamo u specijalnim prostorijama sa regulacijom temperature (hladnjača), sređujemo papire, zakazujemo sahrane i opela, organizujemo pomane posle sahrane, po potrebi organizujemo i iskopavanje i uređenje groba.

 

  • POGREBNA OPREMA – Veliki izbor sanduka i nadgrobnih spomenika, pokrova, dušeka, jastuka, posteljina, tapacira, čaršava i ćebadi. Kompletna garderoba za pokojnike, veš, odela, cipele i prateće sitnice. Veliki izbor crnine, sveća i venaca. Izrada cvetnih aranžmana od prirodnog cveća i štampa umrlica.

 

Pogrebna oprema VENAC – ZAJEČAR

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 60 441 66 00; +381 60 442 65 69; 
+381 19 422 442; +381 19 426 426
email : [email protected]

  • Adresa Ivana Milutinovića 77
    19000 Zaječar
    Srbija

Postavi komentar