EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pogrebne usluge Zemun DIANTHUS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pogrebne usluge Zemun DIANTHUS

DIANTHUS d.o.o. je preduzuće koje se bavi pružanjem pogrebnih usluga i prodajom pogrebne opreme, sa preko 25 godina iskustva. Ozbiljan i savesan pristup je naš princip od prvog dana, te obraćanje posebne pažnje na osetljivost klijenta usled gubitka voljene osobe.

Nalazimo se u centru Batajnice, ali smo dobro poznati u čitavoj Srbiji, a i van njenih granica. Preporuke su nas vodile do naših ljudi širom Evrope, pa se može reći da smo se na neki način specijalizovali za međunarodni prevoz pokojnika.

Naše sedište je opremljeno specijalnim prostorijama za čuvanje pokojnika, skladištenje svežeg cveća i prostorijama sa pogrebnom opremom. Vozila su nam sigurna i specijalno prilagođena specifičnim potrebama, koje pogrebna vozila imaju. Stotine hiljada kilometara su iza nas, kao neko sa velikim iskustvom iza sebe, tvrdimo da smo dorasli svakom izazovu kada je prevoz pokojnika u pitanju.

Kao firma koja se ozbiljno bavi pružanjem pogrebnih usluga, posebnu pažnju smo posvetili sastavljanju dobre ponude pogrebne opreme. Osnovni uslov nam je bio kvalitet i zato cene variraju na račun ekskluzivnosti, a ne na račun kvaliteta izrade.

Trudili smo se da ponuda zadovolji svačiji ukus, a ono što vidite je tačno ono što imamo i što možete dobiti u roku 24h.

KATALOG OPREME

Lepota cvetnih aranžmana, koje imamo u ponudi, je plod našeg velikog iskustva. Godine rada i ispunjavanja najrazličitijih želja, naučile su nas da sa lakoćom čitamo misli klijentima, a maestralna veština izrade aranžmana koju smo razvili, svaki put iznedri remek delo koje oduzima dah. Svesni da slike mogu preneti samo deo lepote naših сvetnih aranžmana, ipak smo ih postavili, u nadi ćete uz njih lakše dobiti ideju šta želite.

Aranžmani se izrađuju od svežeg cveća, koje se čuva u posebnim klimatizovanim prostorijama i koje je uvek savršenom stanju, u šta se možete uveriti i pre početka izrade.

U slučaju da želite nešto drugačije od onog što imamo u katalogu, posetite nas ili pozovite i mi ćemo izraditi aranžman specijalno po vašim željama.

CVETNI ARANŽMANI

Slobodno možemo reći da smo u čitavoj našoj ponudi, najviše ponosni na usluge transporta umrlih koje nudimo. Posle toliko godina iskustva i stotina hiljada pređenih kilometara, još uvek iza sebe nemamo neprijatnih situacija, niti problema kojih nismo mogli u hodu rešiti. Redovno servisiramo i održavamo svoja vozila, a pre svakog većeg puta prolaze kroz posebnu kontrolu.

Vozila ispunjavaju sve standarde i posebne potrebe koje pogrebna vozila imaju. Opremljena su i konstruisana tako, da sigurno i sa lakoćom prelazite velike relacije po svim vremenskim uslovima, bez obzira da li je vozilo prazno ili ne.

PREVOZ FOTOGRAFIJE VOZILA

Ako imate pitanja ili niste sigurni da li sve radite na pravi način, imate utisak da ste nešto zaboravili ili nemate, ali želite da se uverite da je tako, kontakirajte nas, nazovite nas ili nas posetite jer mi vam uvek stojimo na raspolaganju i sigurni smo da vam svojom uslugom i savetima možemo pomoći.

Pogrebne usluge Zemun DIANTHUS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 1906 138; +381 11 78 70 111
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Dalmatinske Zagore 1-k
   11 273 Batajnica (Zemun),
   Beograd,
   Srbija

  Postavi komentar