EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

PRIJIĆ MERMERI I GRANITI

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

PRIJIĆ MERMERI I GRANITI

Kamenorezačka radnja Prijić mermeri i graniti bavi se izradom i ugradnjom elemenata za eksterijer i enterijer, kao i izradom nadgrobnih ploča od svih vrsta mermera i granita. Kao posebnu specijalnost ističemo oblaganje kamina granitom i mermerom, kao i njihovu restauraciju.

Našim klijentima nudimo veliki izbor prirodnog kvalitetnog kamena od kojeg pravimo sledeće proizvode:

  • * Stepeništa, kupatila, kuhinje, patos od kamena, mozaike, oblaganje zidova kamenom.

  • * Terase, prozorske klupice, ulazna stepeništa, ograde.

  • * Izrada nadgrobnih spomenika – nadgrobni spomenici od prirodnog i veštačkog kamena, gravirane i keramičke slike, gravirana i metalna slova, izrada vazni i svećnjaka, restauracija postojećih spomenika.

Kvalitet, poštovanje dogovora i rokova, veliki izbor uvoznih materijala (granita i mermera), korektne cene, kvalitetna izrada i ugradnja nadgrobnih spomenika su naše glavne karakteristike!

   *Proizvodno i prodajno mesto nalazi se u Inðiji, U ulici 9.Jugovica br.9, kao i u Beogradu gde se nalazi naša izdvojena poslovna jedinica „Monolit I“ u ulici Ljubinke Bobić 25c (na ulazu u novo bežanijsko groblje)

   *Kvalitet, poštovanje dogovora i rokova, veliki izbor uvoznih materijala (granita i mermera), korektne cene, kvalitetna izrada i ugradnja nadgrobnih spomenika glavne su naše karakteristike.

   *Poslovanje sa fizičkim licima, izradu i prodaju spomenika vršimo posredstvom „SZKR ZORAN“ koja se nalazi  na istoj adresi.

  • Adresa Inðija, 9. JugoviĆa br.9
    Beograd, Ljubinke BobiĆ 25c
    (na ulazu u novo bežanijsko groblje)

Postavi komentar