EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU BANJA KOVILJAČA

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

SPECIJALNA BOLNICA ZA REHABILITACIJU BANJA KOVILJAČA

Lečilište sa osmehom

O USTANOVI

U samom srcu Banje Koviljače nalazi se istoimena Specijalna bolnica za rehabilitaciju, jedan od najsavremenijih rehabilitacionih centara te vrste u Evropi. Ova elitna zdravstvena ustanova za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju, uspela je da višedecenijskim iskustvom, na najbolji način, poveže blagodeti tradicionalnog – prirodnog lečilišta sa svim onim što nudi savremena fizikalna medicina i rehabilitacija.

Po svojim smeštajnim kapacitetima, kvalitetnoj ishrani i vrhunskoj usluzi, ubraja se u red evropskih hotela visoke kategorije. Kao jedna od najstarijih rehabilitacionih ustanova u Srbiji, osim najsavremenijih metoda lečenja i prirodnih blagodeti, gostima nudi osmeh na licu, ljubav u srcu i veru u duši.

ZAPOSLENI

O zdravlju i dobrom raspoloženju gostiju brine ekipa lekara specijalista i subspecijalista, fizio i radni terapeuti, medicinske sestre i tehničari, dijetetičar – nutricionista, kao i brojne prateće službe. Sa lica zaposlenih zrači čar koja smiruje sve brige i odnosi sve boli srca. Ovde je primetan mir i radost, osećanje neobične – anđeoski duhovne lakoće zaposlenih koji neprestano lebde nad svojim gostima. Specijalna bolnica za rehabilitaciju – Banja Koviljača deluje sinhrono kao sunčani sat, jer jedino delujući poput tog mehanizma mogući su uspesi koje postiže ova, već evropska, elitna ustanova. Vitrine ove ustanove upravo i krasi SUNČANI SAT – najveće priznanje u zdravstvu u našoj zemlji.

Maksima zaposlenih u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju – Banja Koviljača glasi:

Snaga vodopada je u mnoštvu kapljica koje rade zajedno.

NOVI OBJEKAT – glavni stacionar ustanove. U Novom objektu se nalazi recepcija, službe administracije, ambulanta za spoljne pacijente, dijagnostički i terapijski blok i smeštajne jedinice, restoran. Smeštajni kapacitetu se nalaze na I, II i III spratu, s tim da su liftom pokriveni I i II sprat. Do III sprata (potkrovlje) vode stepenice.

VILA HERCEGOVINA – Tradicionalno dečije odeljenje koje postoji već četvrt veka, a od skoro je dozivelo preporod u vidu renoviranja većeg dela ovog zdanja, pa je prilagođeno za smeštaj kako dece, tako i odraslih gostiju. U Vili Hercegovina se nalazi dečiji terapijski blok

VILA DALMACIJA – Ovo predratno zdanje iz perioda moharnije sagrađeno je da podseća na Vilu Hercegovina, ali pažljivi posmatrač će uvideti suptilne razlike ove dve građevine. U Vili Dalmacija gostima su na raspolaganju svetle, prijatne i udobne sobe, kao i luksuzno opremljeni apartmani. Neke sobe i neki apartmani su sa terasama i balkonima. Vila Dalmacija predstavlja zaštitni znak Specijalne bolnice, pored Kupatila Kralja Petra I, i ubraja se u našu vrhunsku smeštajnu ponudu.

OBJEKAT STANDARD – Nalazi se u samom centru Banje Koviljače, na ulazu u banjski park sa severne strane. Udaljen je oko 300 metara od Novog objekta i Kupatila Kralja Petra I. U okviru objekta Standard je i restoran sa baštom, kao i neke od terapijskih procedura.

                                       

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 07:00 - 21:00 07:00 - 21:00
  • Adresa Park 4, 15316 Banja Koviljača, Srbija

Postavi komentar