Dom za stare NINA – Zemun

0 / 5
Uporedi Štampaj

Dom za stare NINA – Zemun

Svojim korisnicima pružamo svu neophodnu negu, a da bi zadovoljio i najviše standarde dom za stare NINA pažljivo je odabrao vrhunske profesionalce za svoje osoblje koje je uvek tu za njihove potrebe.


Tim ljudi koji 24 časa dnevno vodi računa o našim korisnicima sačinjavaju : domski lekar, fizioterapeut, medicinske sestre, socijalni radnik, negovateljice, radni terapeut, kuvari, spremačice i domar. Naravno ako postoji potreba uvek smo spremni da angažujemo i ostale specijaliste iz svih oblasti medicine kao i angažovanje frizera, pedikira, manikira .itd.

 
Potrebno je samo da poželite i mi ćemo se potruditi da ispunimo svaku Vašu želju. Specijalizovano osoblje doma za stara lica „NINA„, tu je da korisnicima pruži vrhunsku negu.
Korisnicima doma se pruža medicinski nadzor lekara i medicinskih sestara 24h.
 
U pružanju ovakve medicinske usluge uključeni su lekari i medicinske sestre sa bogatim iskustvom u radu sa starim licima. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe kao i apartmani. Kupatila su prilagodjena pokretnim, polu-pokretnim i nepokretnim osobama. Sobe za bolesne i nepokretne nalaze se na posebnom spratu sa posebnom 24-časovnom negom.

 

 
U okviru doma je i lepo uredjeno dvorište za odmor i relaksaciju.
Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako na svakom spratu nalaze velike prostorije za odmor i druženje sa prelepom panoramom, pa naši korisnici mogu birati izmedju privatnosti svojih soba i druženja sa ostalim korisnicima u okviru velikih i komfornih zajedničkih prostorija.
 

 
Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana o kojoj brine brine tim lekara i nutricionista spremljena je od strane profesionalnog kuvara i prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika. Hrana se redovno servira u zajedničkoj trpezariji a po potrebi korisnika može biti dostavljena i u samoj sobi.
Za stanare čija dijagnoza to zahteva pripremamo poseban režim ishrane.

  • Adresa Bačka 21c, Zemun, Beograd

Postavi komentar