EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Estetski centar DEJA ESTETIC & ANTI-AGING CENTAR Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Estetski centar DEJA ESTETIC & ANTI-AGING CENTAR Beograd

„Deja Estetic & Anti-Aging centar“ je centar za estetsku dermatologiju, dermatohirurgiju i kozmetologiju, a osnovan je sa ciljem da Vam donese lepotu i zdravlje bez podvrgavanja hirurškom nožu. „Deja Estetic & Anti-Aging centar“ smešten je u moderno opremljenom prostoru, koji raspolaže najsavremenijom opremom za pružanje usluga u oblasti estetike, dermatohirurgije i kozmetologije.

 

„Deja Estetic & Anti-Aging centar“ čini tim hirurga, stručnih kozmetologa, fizioterapeuta i plastičnih hirurga sa dugogodišnjim iskustvom. Okupili smo vrhunske stručnjake u želji da Vam na jednom mestu ponudimo najbolju uslugu i rešenje za estetske, ali i medicinske probleme. Naše prijatno osoblje će Vam se u potpunosti posvetiti i ponuditi najbolje rešenje za negovanje Vaše lepote i zdravlja.

Polje našeg rada je korišćenje nehirurških, inovativnih i savremenih metoda u podmlađivanju i regeneraciji kože i tela. Naše procedure su maksimalno bezbedne, bezbolne i ne ostavljaju ožiljke, niti stvaraju neželjene efekte. Bilo da nas posećujete jer želite da podmladite i osvežite svoju kožu, ili dolazite da biste otklonili neku kožnu izraslinu koja Vam stvara neprijatnosti, prijatan i stručan „Deja Estetic & Anti-Aging“ tim će Vam pružiti najbolju uslugu i posvetiti Vam se u potpunosti.

 

Nudimo Vam sledeće usluge:

  • dermatohirurgije – Dermatohirurgija je grana dermatologije koja je specijalizovana za hirurške procedure i minimalno invazivne tretmane za poboljšanje zdravstvenog stanja, funkcije i lepog izgleda kože.

  • podologije – Podologija je procedura kojom se na jednostavan način uklanjaju bolne izrasline na stopalima: kurje oko, urasli nokat ili bradavice na stopalima. Ne ublažavajte bolne simptome, otklonite ih.

  • estetska dermatologije – Estetska dermatologija predstavlja niz nehirurških metoda u regeneraciji kože, sa ciljem da uspori proces starenja, ali i da tretira problematičnu kožu zahvaćenu aknama i svojevrsnim pigmentacijama.

  • tretmane lica i tela – Tretmani lica i tela podrazumevaju kozmetičke i nehirurške metode za regeneraciju lica i tela, čime se koži vraća svežina i zdrav izgled, a telo se oslobađa napetosti.

Ostali tretmani koji se mogu pronaći u „Deja Estetic & Anti-Aging centru“:

Takođe u našem „Deja Estetic & Anti-Aging centru“ nudimo i tretman MADEROTERAPIJE.

Maderoterapija (terapija drvetom) je tehnika masaže koja potiče iz Kolumbije. Ova terapija predstavlja znatno kvalitetniji vid masaže i namenjena je osoba sa disproporcionalnim, lokalizovanim masnim naslagama, viškom vode, toksinima u potkožnom tkivu, borama i celulitom.

 
Estetski centar DEJA ESTETIC & ANTI-AGING CENTAR Beograd

Da bi Vaša lepota došla do potpunog izražaja, na usluzi su Vam estetski hirurzi, dermatolozi, kozmetolozi i fizioterapeuti, koji će učiniti sve da Vam boravak u našem centru bude što ugodniji. Biće nam drago da nam se javite i da nas posetite, jer je Vaše zadovoljstvo nama jedini cilj. Iznesite nam svoje predloge i želje, a mi ćemo Vam ponuditi najbolje rešenje.

Zakazivanje termina, pregleda i besplatnih konsultacija možete obaviti putem telefona ili mail-a.

 

Ukoliko Vas zanima jedinstvena kombinacija dobre cene i kvaliteta obratite nam se s’ poverenjem.

POSETITE NAS I GARANTUJEMO VAM KVALITET!

 

Estetski centar DEJA ESTETIC & ANTI-AGING CENTAR Beograd

+381 65/27-37-222

+381 11/23-81-509

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
neradni dan 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 21:00 09:00 - 17:00
  • Adresa Nebojše Đukelića 10, Filmski grad, Beograd;
    Srbija

Postavi komentar