EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Estetski studio Beograd ESTETSKI STUDIO VENERA V

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Estetski studio Beograd ESTETSKI STUDIO VENERA V

Osetite kako je to biti boginja! Sa nama je i to moguće. Poput Venere – rimske boginje lepote, ljubavi i blagostanja, svima koji nas posete nudimo upravo ta, najlepša osećanja. Naš uigran tim čine sertifikovani stručnjaci, a među njima i diplomirani fizioterapeut, koji će biti u službi Vaše lepote i zadovoljstva.

 

KOZMETIČKI TRETMANI
Primenom preparata renomirane nemačke kozmetičke kuće BABOR, u mogućnosti smo da po Vašoj želji izvršimo tretman korekcije i farbanja obrva i trepavica poznatim BABOR farbama. Takođe, raspolažemo renomiranim sertifikatom svetski priznatog microblading majstora, Branka Babić, za pružanje usluge u oblasti japanskog iscrtavanja obrva, dlaku po dlaku.
Pratimo sve svetske trendove, i naši zaposleni svake godine bogatiji su za sate i sate usavršavanja na raznim predavanjima i seminarima. Sve to kako bi svaka dama (i gospodin) iz našeg studija izašli lepši nego ikad!
Za sve one koje muče muku sa kratkim i proređenim trepavicama, imamo radosnu vest – mogu nas potražiti radi konsultacija i predloga vezanih za tretman nadogradnje trepavica. Za sve svečane prilike, tu smo za usluge profesionalnog šminkanja.
Zahvaljujući širokoj paleti trajnih lakova kozmetike Alessandro, svim damama omogućavamo dugotrajan i prelep izgled noktiju, njihovo izlivanje i ojačavanje, kao i kompletan manikir i pedikir.
Za preplanuli ten u toku leta, ali i tokom cele godine, tu su naši novi Megasun solarijumi, čija se ispravnost konstantno proverava.

 

ESTETSKI TRETMANI
Pored parafinskog tretmana ruku i nogu, prilikom kojeg se poboljšava cirkulacija, a dolazi i do potpune regeneracije i nege kože ovih predela, u ponudi imamo i veliki broj tretmana, koje sprovodimo primenom renomirane nemačke BABOR kozmetike, među kojima su i:
– ultrazvuk lica i tela,
– radiotalasni lifting lica i tela,
– multivitaminski, kiseonik, antistres,lift-expres, higijenski tretman,
– aktivna hidratacija (tretmani).

 

MASAŽE
Odavno je uočen pogodan uticaj pokreta usmerenih na mišiće, pa zašto se onda od napornog dana ne odmoriti jednom dobrom masažom. Takođe, ukoliko želite oblikovati svoje telo i rešiti se masnih naslaga ili kombinovati masažu i ultrazvučne talase, na Vama je da odaberete: relax, anticelulit, sportska, elektrostimulacija (zatezanje i oblikovanje tela), kavitacija.

 

DEPILACIJA
Prilikom brazilske depilacije, ali i uvek kada se radi o nekom osetljivom predelu kože, depilacija PUTER voskom apsolutno je nezamenjiva. Radi se o vosku kremaste strukture sa dodatkom afričkog Šea butera, koji je preuzeo prednosti, kako hladnog, tako i toplog voska, i pruža neverovatnu prijatnost prilikom depilacije.

 

Posetite Studio lepote Venera V, i osetite se božanstveno!

Estetski studio Beograd ESTETSKI STUDIO VENERA V

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 65 669 44 33; +381 11 240 80 03
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Golubačka 2A, lok.1
      11000 Beograd
      Srbija

    Postavi komentar