EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Kozmetički saloni Beograd PRONAILS

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Kozmetički saloni Beograd PRONAILS

PRONAILS – prodaja proizvoda za manikir, pedikir, nadogradnju noktiju, proizvodi za negu ruku, noktiju i stopala, kao i obuka za nadogradnju noktiju.

Nail art obuke i obuke za usavršavanje veština profesionalnih stilista noktiju.

Kompanija Holliday d.o.o. iz Šapca je već 13 godina ovlašćeni zastupnik belgijske firme ProNails (raniji naziv: Professionails) na teritoriji Srbije.

Kvalitet proizvoda i nenadmašna sigurnost su naš prioritet. Znamo da Vaši klijenti zahtevaju moderan izgled, kao i brzu, efikasnu i sigurnu uslugu. Zajedno kao profesionalci u poslu kojim se bavimo, omogućićemo Vam da Vašim klijentima pružite najbolju moguću negu ruku, noktiju i stopala, koji će istaći njihovu lepotu.

Nudimo Vam takođe i profesionalnu obuku i podršku prilikom usavršavanja Vaših veština kao profesionalnog stiliste noktiju. Naši stručni instruktori koji se redovno obučavaju i usavršavaju svoja znanja imaju iza sebe više od 600 obučenih polaznika, koji su stekli neophodna saznanja za bavljenje ovim poslom.

Konstantno pratimo novine kako bismo bili i ostali ispred drugih, zajedno sa Vama. Potrudili smo se da internacionalni magazin Pronails Naily News izlazi i na srpskom jeziku, kako bismo Vam na najbolji mogući način približili sva dešavanja u Pronails svetu. Ovo je polugodišnji časopis koji izlazi za sezonu proleće-leto/jesen-zima i uvek će Vas obaveštavati o najnovijim dešavanjima i o najaktuelnijim bojama za predstojeću letnju ili zimsku sezonu.

U našoj ponudi se nalazi veliki izbor profesionalnih i efikasnih proizvoda za negu ruku, noktiju i stopala. Njihovo brzo i efikasno delovanje, garantuju Vam najbolje rezultate. Za sve koji žele da dožive jedinstveno ProNails iskustvo u svom domu imamo novu liniju proizvoda za kućnu upotrebu. To su 100% prirodni proizvodi namenjeni nezi noktiju, kao i delotvorni proizvodi za pedikir i odabrana kolekcija za muškarce.

Sve proizvode možete kupiti u našem cash&carry centru, poručiti iste putem telefona ili online kupovinom preko našeg web sajta. Svi odabrani paketi biće dostavljeni na Vašu kućnu adresu u roku od 48h. Moderno doba u kom živimo, podložno je promena i upravo iz tog razloga, firma Holliday, kao generalni distributer brenda ProNails u Srbiji je Vaša najbolja garancija za uvećanje broja klijenata i sigurnu budućnost.

Uvek novi proizvodi oduševiće i zadržati Vaše postojeće klijente ali i osvojiti srca novih.

Dozvolite nam da budemo Vaši novi poslovni partneri od poverenja.
Postanite jedan od naših mnogobrojnih zadovoljnih korisnika vrhunske Pronails kozmetike!

Kozmetički saloni Beograd PRONAILS

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 66 8 830 830; +381 66 0 777 00;
tel: +381 64 8648 986
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Takovska 5
   Kneginje Zorke 30 lok1
   Belvil, Đurđevak
   Beograd
   Srbija

  Postavi komentar