EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Salon lepote SPRINGTIME – Niš

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Salon lepote SPRINGTIME – Niš

Salon lepote SPRINGTIME predstavlja mesto gde će sve Vaše želje i zahtevi biti ispunjeni uz najviši nivo usluge i kvaliteta. Naša misija je od samog starta Vaša udobnost, komfort i zadovoljstvo.

Kao rezultat toga ,okupili smo na jednom mestu profesionalce u svom poslu, koji su tu da svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom odgovore na sve zahteve i ciljeve koji se postavljaju pred njima. Nega lica, tela, i kompletna estetika su Vam sada na dohvat ruke.

Kroz kontinuirano usavršavanje i uz pomoć renomiranih brendova svetskog tržišta, garantujemo da će se sve Vaše želje ispuniti lako i jednostavno.

PROMOTIVNE CENE TOKOM NOVEMBRA I DECEMBRA

Očekujemo Vas.

 

 

 

Negovane ruke i lepi nokti uvek privlače pažnju, zato je važno da im pružimo najbolji tretman, uz upotrebu adekvatne kozmetike. Prateći najnovije svetske trendove, pedikir, manikir i medicinski pedikir u salonu SPRINGTIME nude Vam vrhunski tretman za Vaše nokte.

 

 

 

 

Budite lepi i neponovljivi prilikom različitih svečanosti, ulepšani svečanom šminkom od strane naših profesionalnih šminkera. Svečana šminka istaći će Vašu jedinstvenost i pružiti Vam šansu da zadivite sve oko sebe.

 

 

 

 

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
11:30 - 19:30 11:30 - 19:30 11:30 - 19:30 11:30 - 19:30 11:30 - 19:30 10:00 - 14:00 -
  • Osoba Vesna Videnović
  • Adresa Radoja Dakica 47 lok 7a ( kod kafica Bla Bla ) Niš, Srbija

Postavi komentar