EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

ARTERRACOTTA – opekarski proizvoda za fasade i podove

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

 ARTERRACOTTA – opekarski proizvoda za fasade i podove

ARTerracotta d.o.o. se bavi uvozom i ditribucijom vrhunskih keramičkih fasadnih sistema, kao što su fasadna klinker i ekstrudirana opeka i listele, kao i ventilisane fasade. Od 2016. godine je oficijelni zastupnik jednog od najvećih porodičnih proizvođača klinker fasadne opeke na svetu, nemački „Roeben“, koji sada već 5-a generacija, u svom vlasništvu ima 7 podignutih fabrika u Nemačkoj, 3 u Poljskoj i 5 u SAD.

 

 

Pored fasadne klinker i ekstrudirane opeke i listela vrhunskog kvaliteta izrađenih po najvišim standardima, u svom proizvodnom programu ima i izuzetno kvalitetan i moderan crep za oblaganje krovova, kao i podne klinker obloge. Detaljne informacije možete naći na www.roeben.com i pogledati video zapise na RoebenKlinker.

Većina modela iz ponude se može videti i u vidu uzoraka trenutno na dva mesta u Beogradu. Jedan je izložbeni salon stovarišta „Ostrog“ (Makiška 12b, Železnik), a drugo je izložbeni salon „Eurodom“-a (Nikole Grulovića 71e). U planu su do kraja juna 2017. i izložbeni saloni u Novom Sadu, Subotici, Zlatiboru i Čačku.

Takođe pored brenda „Roeben“, već je dostupan i brend „ABC klinker“, takođe jedan od najvećih proizvođača fasadne klinker opeke, kao i klinker podnih opeka i drugih keramičkih fasadnih rešenja. Više informacija možete naći na abc-klinker.de

I dalje kao i do sada, u ponudi je program klinker i ekstrudirane opeke i listela brenda „Wienerberger“.

 

 

Kada su u pitanju vrhunske ventilisane keramičke fasade, koje postaju sve više zastupljenje u svetskoj arhitekturi, pored dosadašnjih brendova „Ceramic Facade“ i „Argeton“, od sada su u ponudi i dva španska proizvođača, „Faveton“ www.faveton.com, i „Favemanc“ www.favemanc.com

REFERENCE

Postavi komentar