EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Studenički dekorativni prirodni kamen Kraljevo

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Studenički dekorativni prirodni kamen Kraljevo

Studenički dekorativni prirodni kamen Kraljevo Živković je firma sa višedecenijskom tradicijom u vađenju, obradi i prodaji kamena, rezanju štanglica i bunja. Studenički kamen je najpoznatiji i najkvalitetniji domaći prirodni kamen. Kao materijal poznat je po dobrim fizičko-mehaničkim svojstvima i specifičnoj i karakterističnoj boji. Zbog svojih izuzetnih estetskih svojstva i prelepog izgleda se često koristi kao ukrasni i dekorativni kamen.

NAŠE USLUGE

Prevoz robe do kupca
U mogućnost smo da Vam obezbedimo prevoz po pristupačnim cenama.

Rezanje na meru
Vršimo usluge rezanja Studeničkog kamena, lomljenog kamena ili dekorativnog kamena na meru. Savremene mašine i iskusni majstori koji rade na njima će obezbediti da maksimalan kvalitet dođe do krajnjeg korisnika. Konstantnim usavršavanjem obezbeđujemo da u našim objektima rade mašine prateći najnovije standarde.

Poliranje kamena
Poliranje kamena do savršenog sjaja ulepšaće Vaš enterijer ili eksterijer.
Nudimo usluge brušenje i poliranja kamena. Ako imate mermerni ili kameni pod koji je izgubio sjaj ili bilo koju površinu od kamena koju želite brusiti ili polirati, obratite nam se s poverenjem.

Proizvodnja više vrsta kamena
U našoj proizvodnji koja je velikog kapaciteta, proizvodimo prema Vašim planovima, nacrtima i željama. Posedujemo veliki proizvodni pogona, koji nam omogućava da od prirodnog Studeničkog kamena proizvodimo prema Vašim željama. Isporučujemo najbolji kvalitet po povoljnim cenama.

Pogledajte paletu naših proizvoda. www.studenicki-kamen.com

Studenički dekorativni prirodni kamen Kraljevo

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
0658478076
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Vitanovac, Kraljevo

    Postavi komentar