EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

PEGAZ NEKRETNINE – Leskovac

VAŠ POUZDAN PARTNER - PEGAZ NEKRETNINE

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

PEGAZ NEKRETNINE – Leskovac

Agencija za nekretnine „Pegaz“ osnovana je kao mala porodična firma 2007 godine. Analizirajući tržište nekretnina u Leskovcu, došlo se do zaključka da je stručnost i kvalitet usluga koji se pruža na tržištu nekretnina u Leskovcu, na vrlo niskom nivou. Otvaranjem agencije „Pegaz“, kupci i prodavci u Leskovcu su dobili nešto što dosad nisu imali, dobili su profesionalca kome je na prvom mestu poverenje i zadovoljstvo svojih klijenata.

Sa razvojem interneta i sve masovnijim njegovim koršićenjem javila se potreba tržišta da se ponuda nekretnina u Leskovcu nađe i on-line. Tako smo 2008. godine lansirali sopstveni web-sajt koji je bio prvi na jugu Srbije tog tipa i na taj način se izdvojili od konkurencije i visoko se pozicionirali na celom tržištu. Danas naš sajt beleži rekordne posete kako iz Srbije tako i iz celog sveta.

Uspešno poslovanje i poverenje klijenata su nas preporučili svim ozbiljnim investitorima koji grade u Leskovcu, tako da smo danas jedna od retkih agencija za nekretnine koja ima potpisane EKSKLUZIVNE UGOVORE O POSREDOVANJU sa investitorima kojima radimo kompletan marketing i prodaju izgrađenih stanova, kao i pronalaženje i razvoj novih lokacija.

2013.-te godine stupio je na snagu Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti (sl.gl. RS) koji je konačno uveo red na tržištu nekretnina. Uvedene su licence za posrednike, Registar posrednika, osiguranje od profesionalne odgovornosti i druga pravila igre. U donošenju ovog zakona direktor i vlasnik agencije Pegaz, Veljko Nikolić imao je veliku ulogu i doprinos, za šta je od udruženja Klaster nekretnine, koje čine najugledniji privrednici iz ove oblasti i čiji je član agencija Pegaz, 09.05.2016 godine dobio Zahvalnicu za izuzetan doprinos unapređenju profesije i razvoju udruženja.

Iskustvo u prodaji nekretnina i saradnji sa više investitora na nekoliko objekata, navelo nas je da 2014.-te godine oformimo svoj tim projektanata koji će projektovati najbolje i najtraženije stanove na tržištu u regionu. Ovaj potez se pokazao inzvanrednim i u našim referencama možete videti rezultate tog poteza.

Kvalitet usluga, visoki standardi poslovanja, veliki broj zadovoljnih klijenata nateralo nas je da rastemo i evoluiramo nabolje i naviše. Danas je Agencija za nekretnine PEGAZ prerasla u Agenciju za nekretnine, konsalting, projektovanje i upravljanje nekretninama PEGAZ, sa poslovnicama u Leskovcu, Nišu i Vranju.

Profesionalnost, odgovornost i efikasnost su glavne vrednosti kojima se vodimo u poslovanju, a naš cilj je razvijanje mreže zadovoljnih klijenata, jer Vaše zadovoljstvo je naša preporuka.

Agencija Pegaz je u Registar posrednika Ministarstve trgovine, turizma i telekomunikacija upisana pod rednim brojem 80.

VAŠ POUZDAN PARTNER – PEGAZ NEKRETNINE

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 10:00 - 15:00 -
  • Osoba Veljko Nikolic
  • Adresa Bulevar oslobođenja 39, stan 4, Leskovac
    Obrenovićeva 36, stan 2, Niš

Postavi komentar