EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Dostava čokolade i čokoladnih kremova Beograd TOP KREM

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Dostava čokolade i čokoladnih kremova Beograd TOP KREM

Svi naši kremovi prepoznatljivi su po prirodnim ukusima, lako su mazivi. O kvalitetu svedoče potvrda o doslednosti navedenih sastojaka Instituta za ispitivanje mesa i hrane u Beogradu kao i naši stalni potrošači. Ne sadrže aditive ni konzervanse, ne sadrže gluten ni sojino brašno, čuvaju se na sobnoj temperaturi s rokom trajanja od najmanje godinu dana.

 

Namena: Kao finalni proizvid, mogu se konzumirati odmah, kao namaz na hlebu ili pecivima, kao fil za sve vrste poslastica:  palačinke, mafine, oblande, makaronse, rolate. torte… Veoma su ukusan preliv ili sastojak za sladolede, smrznuti jogurt, ili sveže voće…

 

Degustirajte naše kremove i čokolade u svakoj sezoni godine, čuvajte ih na temperaturi višoj od 18°C, izbegavajte termičke šokove i nagle promene temperature zbog čega može doći do vizuelnih promena, (bele naslage ili sloj ulja na površini) što ne znači da je proizvod štetan za konzumiranje.

 

VRSTE TOP KREMOVA TM:

 • Klasik “PARISKI” – KAKAO-VANILIN mešavina crno-belog krema (ili samo crni, ili samo beli) bez dodatka lešnika. Sastav: šećer, palmina mast i palmino ulje, suncokretovo ulje, kakao prah, prah surutke, glukoza u prahu, emulgator-sojin lecitin, aroma lešnika). Veoma ukusan krem penaste strukture.

 • TOP KREM TM – POMORANDŽA je mešavina crno-belog klasik kakao krema sa sastojcima praha kore od pomorandže.

 • KARAMEL krem sadrži karamel pastu koja u kombinaciji sa lešnikom proizvodu daje najfiniji ukus topljene karamele

 

 • TOP KREM TM – MENTA s dodatkom pepermint ulja je tamni kakao krem, ručne dorade,  posebno osvežavajućeg ukusa prirodne nane, odgovara kapricioznim  gastronomskim željama.

 • LEŠNIK – krem, svetle boje, sadrži minimum 12% lešnika i prema proceni izvesnih potrošača u njemu se posebno ističe najfiniji, prirodan ukus i miris mlevenog lešnika.

 • LEŠNIK – kakao krem, tamni, sadrži veći procenat kakao-praha što u  kombinaciji sa lešnikom (12%) daje izuzetan ukus kremu, različit od svih ostalih ove vrste. Prepoznaje se kao jedan od, pomalo zaboravljenih, “dobrih starih” kremova.

 

 • ORAH – krem, jedinstvena je i nova nijansa u paleti naših ukusa. Sadrži mleveni orah  (12%). ORAH “beli” sa smanjenim postotkom kakao praha, inovacija na tržištu,  iznenađuje svojim veoma prijatnim i originalnim ukusom krema od oraha.

 • ORAH – kakao krem, je tamna verzija ovog ukusa. Spoj kakao-krema i oraha (12%) daje veoma prijatnu čokoladnu poslasticu koju potrošači  procenjuju kao nepoznatu i smelu kombinaciju  u našoj ponudi.

 • BADEM – svetli krem, na bazi mlevenog badema (12%) podseća na marcipan. Kao i u svakom svetlom kremu i u ovom manji procenat kakao praha čini da u smesi maksimalno dođe do izražaja miris i ukus badema.

 

 • BADEM – kakao krem, poseduje prijemčivu oporost koju daje mešavina  mlevenog bademovog ploda (12%)  i kakao praha.

 • KIKIRIKI – svetli krem, naš eksperiment  krema sa kikirikijem (12%) pokazao se kao uspešan gastronomski potez… Ljubitelji ovog ploda koji očekuju poznati slankasti ukus kikiriki butera prijatno su iznenađeni mogućnostima, do sada, nepoznatog slatkog namaza. Za mnoge sladokusce, upravo ovaj naš krem nema premca.

 • POSNI s lešnikom, zbog svog ukusa stiče  popularnost od same pojave na tržištu, koristi se kao dodatak posnih čokoladnih napitaka u lancu  beogradskih  kafića COFFEDREAM.

 

 • Posni ORAH beli, naš je eksluzivni ukus penaste teksture s dodatkom oraha koji oduševljava kupce posle prvog degustiranja.Prema potrebi proizvodimo i posne varijante na bazi ostalih naših ukusa.

 • MALINA, novina u našim proizvodima: krem sa dodatkom liofilizovane maline. Ovaj ukus krema nepoznat na tržištu, naša potrošačka publika upravo otkriva i pokazuje veliko zadovoljstvo  kako zbog njegovog sasvim specifičnog prirodnog ukusa tako i zbog  kvaliteta. Lako je maziv, može poslužiti kao fil za sve vrste poslastica.

 

VRSTE TOP ČOKOLADE TM:

 • Bela / Crna mlečna sa voćem, koštunjavo i sušeno voće (ceo plod lešnika,badema, jezgro oraha, seckane suve smokve, šljive, brusnice, suvo grožđe, kandirana kora od pomorandže).

 • Bela / Crna mlečna bez voća, biljne masnoće, šećer, kakao, 10% mlevenog lešnika, obezmašćeno mleko u prahu, emulgator-sojin lecitin, aroma vanile.

 

PAKOVANJE: Sve vrste Top Kremova TM  nudimo u teglama od 1 kg, 500 gr, 250 gr i 110gr.

VELEPRODAJNA  PAKOVANJA: Kante: 2kg, 10kg

Prodajemo lomljenu čokoladu u pakovanjima od 100 i 200gr.

Na Novosadskom poljoprivrednom sajmu 2019. dobili smo 2 zlatne medalje (posni krem od lešnika i krem od maline), 1 srebrnu medalju (posni krem od oraha) i plaketu za visoki kvalitet i asortiman proizvoda.

 

Dugogodišnji smo snabdevači čokoladnim kremovima najpoznatijeg lanca kafića u Beogradu “Coffee dream”.

Dostava čokolade i čokoladnih kremova Beograd TOP KREM

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 362 50 94; +381 63 785 53 34
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
  10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 18:00 10:00 - 14:00 -
  • Adresa Resavska 34 (prekoputa SKC-a)
   Beograd
   Srbija

  Postavi komentar