EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pekara STARI DUKAT Kraljevo

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pekara STARI DUKAT Kraljevo

„Pekara STARI DUKAT“ iz Kraljeva ima dugu porodičnu tradiciju. Od svog osnivanja davne 1998. godine pekara STARI DUKAT se postepeno razvijala i možemo se pohvaliti da naš proizvodni asortiman danas ima preko 50 pekarskih i poslastičarskih proizvoda.

 

Tokom godina smo osluškujući želje i potrebe naših kupaca uvodili nove proizvode, što je iziskivalo i usavršavanje tehnoloških procesa. Dobar kvalitet i širok asortiman prati savremena tehnološka oprema, a uz savremenu opremu potrebni su i obrazovanje i stručni radnici. U proizvodnom i prodajnom lancu hleba i peciva konstantno se usavršavaju svi učesnici, stalnom razmenom informacija, iskustva i znanja.

  

„Pekara STARI DUKAT“ iz Kraljeva nudi Vam uvek sveže i vruće proizvode u kojima možete uživati u svako doba dana ili večeri. Posebno naglašavamo da se svi proizvodi prave i peku na licu mesta tako da možemo da garantujemo vrhunski kvalitet i svežinu artikala iz naše raznovrsne ponude.

 

Započnite dan na idealan način uz vrući burek sa sirom ili mesom koji Vas očekuje u ponudi pekare Zrno po zrno pogača. Sve ljubitelje pita oduševiće raznovrsna ponuda slanih i slatkih pita koje se spremaju po tradicionalnoj recepturi starih majstora.

U našoj ponudi očekuje Vas i pecivo od belog, ražanog ili kukurznog brašna koje svakodnevno izrađujemo za Vas. Takođe kada poželite da zasladite dan, u našoj pekari možete uživati u pravim domaćim kroasanima.

 

Dugogodišnje iskustvo i znanje, vrhunski kvalitet sirovina koje koristimo u radu, kao i odabir proverenih receptura doprineli su tome da naši proizvodi budu prepoznatljivi i dobro prihvaćeni među kupcima. Posetite nas i obradujte Vaše najmilije uvek vrućim proizvodima vrhunskog kvaliteta.

Pekara STARI DUKAT, Zmajevačka 33, Kraljevo.

 

 

Pekara STARI DUKAT Kraljevo

+381 63/225-903

  • Adresa Zmajevačka 33, Kraljevo
    Srbija

Postavi komentar