EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Torte i kolači u Inđiji – Slatke priče LM

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Torte i kolači u Inđiji – Slatke priče LM

Torte i kolači u Inđiji – Slatke priče LM, za sve cenjene sugrađane pruža odličnu ponudu pravljenja:
– torti
– torte za svadbe
– rođendanske torte
– torte za dečije rođendane
– torte za sve proslave
– kolači
– sitni kolači
– kolači za proslave
– kolači za slave

U nameri da izađemo u susret i da se torta i kolači što pre isporuče kupcima, radimo DOSTAVU torti i kolača, za gradove:
– Inđija
– Stara Pazova
– Nova Pazova
– Novi Sad
– Beograd

Svi ljubitelji slatkiša, ukusnih torti i kolača više ne moraju da se brinu! Ako niste sigurni da li će željena torta ili kolač željeni ukus i kozinstenciju ili pak ako nemate dovoljno vremena ili sredstava da sve to pripremite – mi smo tu za Vas!

 

Naša firma Slatke priče LM bavi se izradom torti i kolača, napravljene od najkvalitetnijih sastojaka. Za Vas, po Vašim željama i potrebama, pravimo najpoznatije i manje poznate torte i kolače, po originalnim receptima. Tako, omogućavamo prelep ukus, ali i miris slatkiša, baš onako kako ste i zamišljali. Aroma napravljenih torti i kolača iz naše radionice ni jednog gosta Vašeg slavlja neće ostaviti ravnodušnim.

 

Pravimo domaće torte i kolače, po proverenim receptima, a koristeći se najboljim sastojcima – kako bi osigurali vrhunski kvalitet naših usluga. Sa puno ljubavi prema slatkišima, sa pažnjom i iskustvom u pravljenju istih svakodnevno radimo, trudeći se da ispunimo svaku želju naših kupaca.

 

Pružamo i mogućnosti dostave torti i kolača za dečije rođendane, punoletsva, venčanja i svadbe, kao i drugih tipova proslava. Sve što je potrebno je da nas kontaktirate putem telefona:

064/310-01-12

  • Osoba Dragana Matijević
  • Adresa Janka Veselinovića 41, Inđija

Postavi komentar