EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

GABBIANO EVENT CENTAR – BEOGRAD

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

GABBIANO EVENT CENTAR – BEOGRAD

GABBIANO EVENT CENTAR se nalazi na Dunavu, u najlepšem delu Novog Beograda, u blizini hotela Jugoslavija. U okviru yachting cluba Gabbiano, nalazi se moderan Caffe Restoran Gabbiano, otvorenog tipa, na dva nivoa, s najvećom baštom na Dunavu, kao i velikom marinom za čamce. Fantastičan, moderno uređen ambijent, elegantan, udoban, topao, sa blistavim pogledom na reku i znamenitosti Beograda, samo su neke od stvari koje će zajedno sa našim odabranim osobljem pretvoriti vaš događaj u prijatno iskustvo.

  
SVADBENE I OSTALE SVEČANOSTI

Elegantan i moderan ambijent restorana i bašte sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima , a vašoj svadbi dati epitet svadbe za pamćenje. Mogućnost organizacije svadbenih svečanosti svih veličina od 80 pa do 250 osoba, gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Prelepa bašta daje jos jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom. Pustite mašti na volju!
Prostor je klimatizovan, akustičan tako da svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom..
Izaberite jedan od nekoliko brižljivo pripremljenih menija, ili ukoliko imate specijalne zahteve u pogledu hrane i pića, naše stručno osoblje će formirati meni prema vašim željama.
Meni je koncipiran tako da svako može da izabere onaj koji odgovara potrebama i budžetu.
Mi znamo kako da izmamimo osmeh na lica vaših najmilijih!

 

POSLOVNA DESAVANJA

Ukoliko želite jedinstven ambijent i visok kvalitet usluge za vašu kompanijsku proslavu, prijem, poslovni skup, seminar, prezentaciju, promociju, kurs, press konfereciju, modnu reviju, team bilding… javite nam se da vaš događaj učinimo posebnim. Moguća je organizacija događaja svih veličina, gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Kapacitet restorana je za 250 gostiju, a sa baštom ukupno 450 osoba. Možemo Vam obezbediti profesionalnu i detaljnu pripremu kompletnog programa: audio-vizuelnu opremu i tehniču podršku, projektor sa platnom, flipčart, TV, DVD, WI-FI internet, ozvučenje, usluge hrane i pića, klimatizovan prostor. Uz naše posvećeno osoblje, Vaši skupovi će biti organizovani besprekorno!

 

Najlepša bašta na Dunavu

Ako želite da uživate u prirodi i provedete prijatne trenutke sa svojim prijateljima, preporučujemo Vam najveću i najlepšu baštu na Dunavu, koja pruža blistav i veličanstven pogled na reku i sjajnu i opuštajuću atmosferu.

 

Caffe i restoran na dva nivoa

Elegantan i moderan ambijent restorana, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima. Prostor je klimatizovan, akustičan, tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom. Učinićemo da Vaša proslava ili event budu vredni sećanja.

Gabbiano je i odličan porodični restoran. Naš cilj je da svakom gostu pružimo brzu, profesionalnu i prijatnu uslugu, kako bi zaslužili Vaše poverenje i opravdali očekivanja.

 

Gabbiano Exclusive

Najekskluzivniji prostor, novootvorena banket sala Gabbiano Exclusive je smeštena na obali Dunava, sa najlepšim pogledom na reku i Beograd. Gosti mogu uživati u bajkovitoj amosferi na reci u savremeno opremljenom i elegantnom prostoru naše banket sale sa kapacitetom do 200 sedećih mesta.

 

Želite da Vaše venčanje bude intimno, raskošno, uvek posebno!

Elegantan i moderan ambijent restorana, bašte ili banket sale sa veličanstvenim pogledom na reku, dobra hrana i vrhunska usluga obezbediće nezaboravan boravak gostima, a Vašoj svadbi i proslavi dati epitet ‘’nestvarne’’ i ‘’za pamćenje’’. Mogućnost organizovanja svadbenih i drugih svečanosti svih veličina od 80 pa do 250 osoba, gde ćete u bilo kojoj varijanti imati osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Prostor je klimatizovan, akustičan tako da je svaki deo restorana ispunjen sjajnom atmosferom. Prelepa bašta daje još jednu mogućnost, a to je venčanje na otvorenom.

Pustite mašti na volju!

 

U sklopu Yachting cluba Gabbiano nalazi se velika marina za brodove i čamce.

Marina raspolaže sa dva moderna broda za krstarenje: „Trajan“ i „Livade“.

Brodovi Trajan i Livade su putnički brodovi za panoramska razgledanja.

Kapacitet brodova je 60 putnika i opremljeni su mini barom, toaletom, mobilnim nameštajem, ozvučenjem. Postoji mogućnost iznajmljivanja za turističke grupe uz vodiča na srpskom i engleskom jeziku. Takođe, možete organizovati sve vrste privatnih i poslovnih proslava uz kompletnu restoransku uslugu.

Posebne pogodnosti za grupe

 

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
10:00 - 13:00 10:00 - 13:00 10:00 - 13:00 10:00 - 13:00 10:00 - 13:00 10:00 - 13:00 10:00 - 13:00
  • Adresa Kej oslobođenja bb, Zemun

Postavi komentar