EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Vila Jugovo S

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Vila Jugovo S

Ukoliko želite da pobegnete od gradske gužve i u miru uživate u najkvalitetnijoj hrani, piću i muzici, Vila Jugovo S je pravo mesto za vas. Naš restoran je poseban zato što negujemo duh domaćinske tradicije i pružamo jedinstvenu priliku da na neko vreme zaboravite brige i svakodnevnu užurbanost. To postižemo pažljivim odabirom muzike, porodičnom, toplom atmosferom, najukusnijom hranom i bogatim asortimanom najkvalitetnijih domaćih vina. Restoran ima kapacitet od 65 mesta, a u sklopu vile imamo i terasu sa zanosnim pogledom na Dunav, koja broji 70 mesta.

 

 

 

Zahvaljujući bajkovitom mestu na kojem se nalazimo, prijatnom i posvećenom osoblju i najkvalitetnijoj hrani i piću, Vila Jugovo S vam daje mogućnost da svoje slavlje podignete na poseban nivo i doživite nezaboravno iskustvo. Za razliku od svečanih sala sa kojima ste se do sada susretali, mi vam nudimo poseban osećaj topline, komfora, ugodnosti i luksuza. Naša svečana sala ima kapacitet od 350 mesta, smeštena je na obali Dunava i odiše elegancijom, stilom i domaćinskom toplinom.

 

 

 

Bilo da proslavljate venčanje, rođendan, godišnjicu mature ili poslovni događaj, tu smo da damo sve od sebe da proslavu učinimo jedinstvenom.

  • Adresa Beogradski put bb, Smederevo

Postavi komentar