EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Lux Apartmani Vesna Jagodina

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Lux Apartmani Vesna Jagodina

Lux apartmani Vesna gostima pružaju izuzetan komfor, kako porodicama sa decom, tako i poslovnim ljudima. Kuhinjski delovi apartmana su kompletno opremljeni svim uređajima kao i posuđem za predviđen broj osoba. Deca do 12 g imaju besplatan ležaj. Kućni ljubimci su dozvoljeni. Ne propustite posetu Akva parku, Muzeju voštanih figura, Muzeju naivne umetnosti. Zoo park, shoping centar Vivo, i najveći veštački vodopad u Evropi u gradskom parku Potok samo su neke od mogućnosti za prijatan i nezaboravan boravak u Jagodini.

 

Lux apartmani Vesna (1-4) su novi i kompletno sređeni. Sastoje se iz spavaće sobe sa 4 ili 5 kreveta i kuhinjskog dela sa trpezarijom. Nalaze se u centru grada ali u mirnom delu u ul. 1. Februara 10, na placu površine 4 ara, na samo 50 m od autobuske stanice, a u neposrednoj blizini hotela Jagodina.
   

Lux apartmani Vesna  5-8 su takođe novi i kompletno sređeni. Sadrže dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom i više spavaćih soba.

Nalaze se u centru grada ali u mirnom delu ul. Braće Dirak 17/a.

. Svi apartmani imaju TV i besplatan Wi-Fi.

  

 

    

Rezervišite termin za Vašu porodicu. Popunite obrazac. Polja obeleležena zvezdicom su obavezna. Dobićete povratnu informaciju.

Lux Apartmani Vesna Jagodina

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:

tel: +381 063/691-322


tel: +381 035/244-022
tel: +381 063/607-066

email : [email protected]

  • Adresa Lokacija 1 : ul. 1. Februara 10,

    Lokacija 2 : ul. Braće Dirak 17/a
    Jagodina

Postavi komentar