EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

SAVINAČKI KUTAK Šarani Gornji Milanovac

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

SAVINAČKI KUTAK Šarani Gornji Milanovac

Ako želite luksuz, raskoš, bezlični skup namestaj, nemojte dolaziti u Savinački kutak, jer mi ništa od toga ne nudimo, ali zato kod nas možete naći nešto što je najvrednije, a to je kutak za odmor duše i tela.

 

 

Boravite u kući koja odiše toplinom,mirom i tišinom, nečim za čim svi žudimo. Plac je okružen visokim jelama, koje nam daruju duboki hlad, lipama koje nam daruju divne mirise, pomešane sa mirisom sveže pokošene trave i zelenila…

 

Da biste u svemu tome uživali, za vas smo sagradili veliku komfornu terasu sa udobnim pletenim stolicama. Odatle možete uz kaficu posmatrati prirodu koja vas okružuje… Ako u nekom momentu osetite da vam je vruće, da vam treba rashlađenje, napravite par koraka i bacite se u bazen koji je dimenzija 5m sa 5m, opremljen dušecima i loptama za igre na vodi. Pored bazena su velike ležaljke sa suncobranom.

 

 

Životne namirnice koje su vam potrebne za ishranu možete nabaviti u obližnjoj prodavnici, do koje možete stići laganom vožnjom našim biciklom, koji vam je na raspolaganju 24h i tako spojiti lepo sa korisnim… Ako se pak umorite do lokalne prodavnice, bacite pogled ka reci, prebogatoj ribom, i videćete restoran na obali, predahnite, popijte piće ili nešto pojedite od bogate ponude roštilja koje vam nudi ovaj objekat. Ako ste ljubitelj pecanja, štap u gepek obavezno!!!

 

 

Na teritoriji naše male varošice nalazi se i crkva koju možete posetiti, a sve ovo nabrojano se nalazi na 100m jedno od drugoga. Dajte odušak sebi i svojoj porodici i odmorite dušu i telo u predivnoj prirodi u našem malom Savinačkom kutku.

 

Kada jednom dođete, uvek ćete nam se vraćati! Dobro došli, dragi gosti!

SAVINAČKI KUTAK Šarani Gornji Milanovac

+381 64 262 96 69

  • Adresa Šarani
    32300 Gornji Milanovac

Postavi komentar