EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Agencija za zapošljavanje i knjigovodstvo Zaječar BUSINESS TEAM PAVLOVIĆ

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Agencija za zapošljavanje i knjigovodstvo Zaječar BUSINESS TEAM PAVLOVIĆ

Agencija za privremeno zapošljavanje i knjigovodstvo BUSINESS TEAM PAVLOVIĆ uspešno posluje od svog osnivanja. Dokaz za to nam je veliki broj zadovoljnih klijenata iz cele Srbije sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

BUSINESS TEAM PAVLOVIĆ se izdvaja kao pouzdan partner u rešavanju izazova zapošljavanja u današnjem dinamičnom okruženju. Sa poslovanjem koje traje od 2009. godine, ova agencija za privremeno zapošljavanje ističe se svojom stručnošću i kontinuiranim uspehom.

Pored zapošljavanja, Business Team Pavlović obavlja i računovodstveno – pravne poslove sa dozvolom o obavljanju računovodstvenih poslova od strane Komore ovlašćenih revizora, uz maksimalnu stručnost i poznavanje i primenu zakonskih propisa kao i primenu potrebnih standarda koje odredjene oblasti zahtevaju,  kao i uvažavanje propisanih rokova.

Uprkos izazovima na tržištu rada, agencija se ističe posvećenjem održivim praksama, posebno u vezi sa zadovoljstvom zaposlenih. Sa redovnim isplatama zarada, poštovanjem kolektivnih ugovora i transparentnom komunikacijom, Business Team Pavlović gradi zadovoljno i motivisano osoblje.

Osim uspešnog delovanja na domaćem tržištu, Business Team Pavlović se ponosi posedovanjem sertifikata za poslovanje sa 18 zemalja. Ova globalna perspektiva omogućava agenciji da se efikasno nosi sa radnim odnosima i zakonodavstvom širom sveta. Kroz upravljanje uplatama doprinosa i poreza u matičnim zemljama angažovanih radnika, agencija obezbeđuje sigurnost i pravilnost poslovanja.

Business Team Pavlović uspostavlja uspešnu saradnju sa renomiranim kompanijama poput Bambi, Imlek i Heineken Srbija, Heineken doo Zaječar, Heineken doo Beograd, Heineken doo Novi Sad, Kompanija Waikiki – na području cele Srbije, Proenventer Istanbul, CDL Human resurs Beograd – Rumunija, DDOR Novi Sad, Marbo product – Pepsi, Čistačica doo Beograd, Elixir Prahovo, Kardiovaskularni centar Zaječar – Zasink, Unogradnja v.v doo Beograd, JP Pošta Srbije RJ Zaječar.

Kroz pažljiv odabir kandidata i prilagodljivost poslovnim potrebama, agencija pruža visokokvalitetne usluge privremenog zapošljavanja.

Business Team Pavlović aktivno podržava ekonomske ciljeve kroz intenzivnu komunikaciju i partnerstvo sa ministarstvima. Ipak, ističe se potreba za unapređenjem komunikacije na lokalnom nivou kako bi se podržao održivi razvoj cele lokalne zajednice.

Danijela Pavlović,

 • dipl. ekonomista, dipl. pravnik,

 • ovlašćeni računovodja, ovlašćeni revizor,

 • upisni stručni ekonomski veštak

 • licencirani stručnjak za radne odnose,

 • HR za ljudske resurse, licencirana u oblasti zapošljavanja,

 • ovlašćeni zastupnik osiguranja NBS

 • specijalizovani stručnjak za računovodstvo i finansije u 18 zemalja.

Agencija za zapošljavanje i knjigovodstvo Zaječar BUSINESS TEAM PAVLOVIĆ

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 3435 028; +381 19 418 011
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Cvetka Cakovića 1
   19000 Zaječar
   Srbija

  Postavi komentar