EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Konsultant Agrar Doo Prokuplje

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Konsultant Agrar Doo Prokuplje

POLJOPRIVREDNA AGENCIJA KONSULTANT AGRAR DOO. PROKUPLJE radi sve stručne poslove utvrđene Zakonom u poljoprivredi.

Osnovni zadatak agencije je pružanje usluga savetovanja porodičnim poljoprivrednim gazdinstvima (i firmama koje se bave poljoprivredom) s ciljem povećanja proizvodnje i poboljšanja kvaliteta proizvoda i ostvarivanje subvencije (donacije) 50-75 %.

Cilj je unapređenje poljoprivredne proizvodnje, biljne i stočarske, na imanjima poljoprivrednih proizvođača i zadruga, uvođenje novih sorati hibrida poljoprivrednog bilja i rasa domaćih životinja kao i uvođenje savremene tehnologije u proizvodnju.

Lična kompetentnost i organizacione sposobnosti

  1. Nagrada – Diploma –  Instituta za Ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad za izvođenje demo ogleda stranih žita, i postizanje najboljih rezultata na jugu Srbije kao poljoprivredni proizvođač u 2011 godini.

  2. Nagrada instituta Zemun Polja Beograd  za izvođenje makro o gleda kukuruza u 2012 godini.

  3. Priznanje za doprinos i realizaciju 2500 projekata u poljoprivredi FRUUTIS BERISS (za dve godine rada), na teritoriji opštine Prokuplje, Merošina, Žitoražđa, Kuršumlija i Blace.

  4. U 2016 god. Realizacija projekta Turske donacije TIKA – Prognozne stanice u PSS Prokuplje.

  5. U 2017 god. Realizacija 14 traktora, 200 prik. mašina i 20 podignutih zasad, 3 hladnjače, 1 sušara   preko nacionalnih  mera  Ministarstva poljoprivrede.

Konsultant Agrar Doo Prokuplje

(+381 62/970-52-17)

  • Adresa 9. Oktobar 11, Prokuplje
    Srbija

Postavi komentar