EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Pogrebne usluge KVATRA Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Pogrebne usluge KVATRA Beograd

Pogrebno preduzeće Kvatra uspešno radi od 1990. godine, nudeći kompletnu pomoć prilikom organizacije sahrana, kremacija, eshumacija, kao i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu. Iza nas je duga tradicija u obavljanju pogrebnih usluga, a u našem poslu nastojimo da budemo humani, profesionalni i efikasni, kako bismo Vam pružili podršku u najtežim trenucima.

Pogrebne usluge Kvatra stoje Vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini, a po pozivu dolazimo na kućnu adresu. U svakom trenutku, naši agenti su spremni da dođu na datu adresu i pruže Vam svu neophodnu pomoć oko organizacije sahrane, kako Vi ne biste morali da se opterećujete papirologijom i čekanjem u redu.

 +381 63/366-246

Domen usluga pogrebnog preduzeća Kvatra Beograd obuhvata:

 • – Iznošenje i priprema pokojnih lica

 • – Obezbeđivanje kompletne pogrebne opreme

 • – Spremanje dokumentacije za sahranu, tj. kremaciju

 • – Davanje čitulja u novinama

 • – Izrada plakata

 • – Transport preminulih lica u zemlji i inostranstvu

 • – Organizacija ekshumacija

 • – Cvetni aranžmani

U našem izložbenom salonu pogrebne opreme očekuje Vas veliki izbor svih tipova sanduka i kovčega od najkvalitetnijeg drveta. Preduzeće Kvatra u svom poslovnom prostoru poseduje i butik crnine u kome Vas očekuje kompletan program: marame, ešarpe, florovi, peškiri i drugi prateći artikli.

 +381 63/366-246

Pogrebne usluge Kvatra nude Vam usluge prevoza posmrtnih ostataka specijalnim vozilima, na teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Naši odgovorni vozači i osoblje izaći će Vam u susret pri svakom Vašem zahtevu, sa razumevanjem situacije kroz koju prolazite.

Preko našeg preduzeća možete obezbediti i: pogrebni orkestar, crkveni hor, vozilo za sprovod na mesnim grobljima, naručiti žito, poručiti vence od veštačkog i svežeg cveća, komplet za opelo. Takođe, ponudićemo Vam sve vrste saveta koji su potpuno besplatni, kao i pomoć u vezi sa bilo čim vezano za grobna mesta, pravna pitanja oko grobova i ostavinskih rasprava ili druge informacije koje Vam trebaju.

Oslonite se na nas u najtežim trenucima – pogrebne usluge Kvatra!

Radno vreme: 00-24h

Pogrebne usluge KVATRA Beograd

 • Adresa Ruzveltova 37, Beograd
  Srbija

Postavi komentar