EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Servis hidraulike DDMS Hidraulik Beograd

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Servis hidraulike DDMS Hidraulik Beograd

DDMS Hidraulik DOO  za sve vrste teretnih vozila autobusa i radnih mašina (viljuškara-bagera). Tradicija uspešnog poslovanja koja datira od 1981. godine, stručnost i profesionalnost zaposlenih, kao i kvalitet usluga, naša su najbolja preporuka.

 

Servis DDMS Hidraulik vrši remont svih vrsta:

  • Amortizera za teretna vozila autobusa, kamiona

  • Visko ventilator za teretna vozila kamione, autobuse i radne mašine

  • Pumpe za rashladnu tečnost (vodu) kamioni, autobusi, bageri, agregati, viljuškari

  • Hidraulični klipovi za bagere, viljuškare, kamionske utovarne rampe

  • Stabilizatore volana i pratećih osovina autobusa

Amortizeri su jedan od najvažnijih delova na motornom vozilu, jer pružaju neophodnu sigurnost i dobar osećaj prilikom vožnje. Ukoliko osetite da se Vaše vozilo zanosi i ljulja u krivini ili da prilikom kočenja poskakuje, to je znak da nešto nije u redu sa amortizerom.

DDMS Hidraulik DOO vrši popravku svih vrsta amortizera za teretna vozila autobusa i kamiona. Ako naš tim majstora sa višedecenijskim iskustvom u radu ne uspe na otkloni kvar, onda zaista nema spasa za Vaš amortizer. U tom slučaju, predlažemo izradu novog amortizera u našem servisu.

Osnovna uloga visko ventilatora jeste hlađenje motora, a njegov vek trajanja je veoma dug 5-10 godina ili preko 500.000 kilometara. U slučaju da dođe do kvara, servis DDMS Hidraulik bavi se proizvodnjom i popravkom svih vrsta visko ventilatora za teretna vozila kamione, autobuse i radne mašine, po pristupačnim cenama.

Servis DDMS Hidraulik vrši popravku svih vrsta pumpi za rashladnu tečnost (vodu) kod kamiona, autobusa, bagera, agregata, viljuškara…

DDMS Hidraulik DOO već dugi niz godina uspešno vrši remont hidrauličnih klipova za bagere, viljuškare i kamionske utovarne rampe. Hidraulični klip predstavlja izvršni deo u hidrauličnom pogonu koji energiju hidrauličnog fluida pretvara u mehanički rad. Za pokretanje klipa koristi se hidraulični medij, kao što su mineralna i sintetička ulja i emulzije.

Kod nas možete izvršiti i kvalitetan remont stabilizatora volana i pratećih osovina autobusa od strane stručnog i profesionalnog tima majstora, što garantuje maksimalnu ispravnost Vašeg vozila.

Servis hidraulike DDMS Hidraulik Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 347 24 34; +381 63 211 364
email : [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Cetvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00 08:00 - 15:00 Zatvoreno
  • Adresa Bulevar kralja Aleksandra 638a, Zvezdara
    Srbija

Postavi komentar