EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Hotel Ozon Brzeće – Kopaonik

0 / 5
Uporedi Štampaj

Hotel Ozon Brzeće – Kopaonik

Ovaj jedinstveni hotelski kompleks u našoj zemlji počeo je sa radom početkom 2003. godine. Hotel se nalazi na Kopaoniku, mesto Brzeće, na nadmorskoj visini od 1100 m. Poseduje restoran sa vrhunskom kuhinjom, caffe bar sa mini bioskopom i surround sistemom, kao i jakuzzi, saunu, teretanu, masažu, skijašnicu, sportsku halu, obezbeđen besplatni parking natkriven kao i zatvorenu garažu sa ograničenim brojem mesta. Besplatni wi-fi u celom hotelu.

 

 

Odlikuje se ne samo vrhunskom uslugom i idealnom geografijom, već i vrhunskim i dosad neviđenim dizajnom enterijera i eksterijera. Lakoća formi i raznolikost boja izazvaće u Vama želju za uživanjem kakvo još niste doživeli. Promenite Vaš ugao gledanja. Dođite da se uverite u drugačije.

Vi ste nama bili izazov budimo i mi Vama. Prepustite nam se…

Hotel je dobitnik prestižnih nagrada „Turistički cvet“ (2003) i „Prizma“ za novi kvalitet (2005).

  

Apartmani i sobe

Hotel Ozon je kapaciteta 54 ležaja, 1, 2, 3, 4 – krevetne sobe i dva apartmana. Sve sobe su komforno opremljene udobnim krevetima (210 cm), funkcionalnim kupatilima, televizorima, telefonima, direktnom internet linijom i mini barom.

 

 

 

 

Restoran

Na raspolaganju Vam je izvanredan restoran sa specijalitetima domaće i strane kuhinje. Ista može biti prilagođena mlađoj populaciji, osobama sa raznoraznim ukusima i običajima…

 

 

Caffe Bar

Izuzetno ugodan caffe bar sa kaminom i video bimom (mini bioskop i surround sistemom) gde svaki gost može da uživa uz najnoviju projekciju holivudskog filma, toplu kafu, hladno pivo ili campari. Na ovom modernom igralištu možete uživati, družiti, igrati, flertovati, nazdravljati…

 

 

Sala

Znamo da mislite i na posao, zato smo spremni da vam omogućimo svešto vam je potrebno da bi ste ga uspešno obavili.

Hotel vam pruža mogućnost da sva vaša znanja, posao, druženja i posebne prilike ostanu nezaboravne. Tehnička podrška i udobnost pre svega.

Teretana

Nudimo mogućnost bavljenja svim sportskim aktivnostima kako u hotelu tako i u okolini. Pravi izazov, nezavisno da li ste gost radi odmora ili želite naporno i ozbiljno da vežbate, predstavlja teretana, a nakon svega posebno opuštanje u sobi za masažu…

 

 

Jakuzzi i sauna

Zaronite u carstvo plave boje… Uživajte i opustite se u sauni, vodi sa relaksirajućim mehurićima ili sobi za masažu.

4 mlaznice i 2 turbo mlaznice

Dimenzije jakuzzija: 5m dužina x 3,5m širina x 1,80 dubina.

 

 

Sportska hala

Sportska hala hotela Ozon, univerzalna je dvorana za sportske događaje: košarku, rukomet, odbojku, tenis, mali fudbal. Raspolaže sa 250 mesta za posetioce i najsavremenijom opremom za sve predviđene sadržaje.

U našoj višenamenskoj hali možete se rekreirati u kolektivnim sportovima i organizovati različite vrste sportskih turnira.

 

Vaš „Ozon“

Cenovnik

Rezervacija

Hotel Ozon Brzeće – Kopaonik

+381 37 3823-063
+381 37 3823-244
+381 37 3823-059
+381 37 3823-065

  • Adresa Kopaonik, Turistički centar "Bela reka"
    37225 Brzeće

Postavi komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *