EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

TALASNA DUŽINA BEND

Shvati suštinu uz Talasnu Dužinu

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

TALASNA DUŽINA BEND

Bend za proslave u Novom Sadu – Talasna dužina, uspeva da u ljudima probudi najlepše emocije pomoću svog nastupa, glasa i širokog asortimana pesama. Uvek Vam stoje na raspolaganju ako Vam je potreban:
– Bend za svadbe
– Bend za krštenja
– Bend za maturu
– Bend za apsolvetsko veče
– Bend za rođendan
– Bend za proslave

Predstavljamo autorski bend koji je u svom dugogodišnjem iskustvu svirao po klubovima i na raznim proslavama u Novom Sadu, ali i u Beogradu i ostalim gradovima Srbije. Sa postojanjem više od 8 godina, tačnije od 2008. godine uspeli smo da pomoću besprekorno dobro odsviranih i otpevanih pesama, uveselimo i podignemo na noge sve prisutne. Sa izvesnim muškim i ženskim vokalom i ništa manje dobrim gitaristima, klavijaturistom, bubnjarom ne možete pogrešiti u izboru. Osim glasa, odlikuju nas i pozitivnost, energičnost, šarmantnost koja je neizostavan deo svakog kvalitetnog benda.

Što se tiče repertoara, tu smo da Vam ispunimo svaku Vašu želju, od domaćih i stranih rok hitova, preko pop muzike, sve do starih narodnih pesama i komercijalnih turbo folk hitova, otpevanih tačno i sa puno emocije. Naše svirke su uvek do zadnjeg mesta popunjene, a glavni utisak i emocija gostiju na proslavama na kojim smo bili angažovani, zasigurno su krajnje pozitivne. Energija koju smo preneli na sve goste, podizala je na noge i davala osmeh na lice, uz omiljene pesme, što nam je uvek sačinjavalo zadovoljstvo i bila odlična potvrda našeg rada.

  • Osoba Bojan Tubić

Postavi komentar