EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

Izrada i montaža plastenika Niš METAL LINET

0 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

Izrada i montaža plastenika Niš METAL LINET

Firma METAL LINET postoji od 2012 godine. Krenuli smo kao mala, porodična firma koja je radila plastenike za svoje potrebe.

 

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u izradi svih vrsta plastenika, vremenom smo se razvili u najveću firmu u Nišu, i okolini. Po potrebi zapošljavamo i do deset radnika. To podrazumeva uigran tim za pripremu, izradu, kao i na terenu.

 

Naše usluge:

 • Izrada plastenika svih dimenzija

 • Izrada hladnjača

 • Izrada nadstrešnice

Danas imamo na stotine zadovoljnih mušterija širom Balkana. Naše plastenike verovatno možete pogledati i lično,  s’ obzirom na to da ih ima svuda po Srbiji.

 

Velika je pogodnost to, što radimo sistemom ključ u ruke. Na vama je samo da odredite lokaciju gde će se plastenik postaviti.

Za naše plastenike nema potrebe prethodno ulagati novac na pripremu terena, poput betoniranja. Lako se montiraju, mogu se kratiti i premeštati, a da ne izgube svoju funkcionalnost, stabilnost, i trajnost. Koristimo uvozne folije, i garantujemo 3 godine trajnosti.

 

Na vama je samo da zamislite, a sve ostalo je naša briga. Ako Vas interesuje jedinstvena kombinacija vrhunskog kvaliteta i povoljne cene obratite nam se sa punim poverenjem.

Izrada i montaža plastenika Niš METAL LINET

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 174 16 64
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  • Adresa Popovacka bb
   18000 Niš
   Srbija

  Postavi komentar