EnglishFrenchGermanGreekHungarianItalianRussianSerbianSlovenianSpanish

TRUBAČI POŽAREVAC

5.00 / 5
Uporedi Štampaj
Girl in a jacket

TRUBAČI POŽAREVAC   062/163-95-72

DUVAČKI ORKESTAR MILE I ČARLI BEND
Trubački orkestar MILE I CARLI BEND pročuo se po najboljem zvuku trube i kao orkestar u čijem zvuku trube čovek može u potpunosti da uživa.

Orkestar MILE I ČARLI BEND broji deset članova i popularan je orkestar u celoj Srbiji i Evropi. Imedju ostalog, Orkestar je tokom svog postojanja gostovao na raznim televizijskim emisijama i sarađivao sa od najvećim muzičkim zvezdama sa Balkana.

Ovaj orkestar je skoro svake nedelje imao po neki nastup, bilo da su to svadbe ili razne manifestacije, a sad očekuju mnogo više poziva i po inostranstvu. DOLAZIMO NA VAS POZIV DA UVELIČAMO VAŠA SLAVLJA. (TRUBAČI ZA SVADBE, VERIDBE, KRŠTENJA, PUNOLESTVA, MATURE, KONCRETE).

TRUBAČI U CELOJ SRBIJI I EVROPI. Radimo koncerte po Evropi, a takođe smo gosti na raznim manifestacijama gde sviramo i najnovije pesme i “svoj blok” trubačkih melodija, među kojima su nezaobilazne one najpoznatije: “Đurđevdan”, “Mesečina”, “Kalašnjikov” i ostale najpoznatije numere koje se i najčešće traže. Naravno, orkestar je tu i da ispuni sve Vaše želje.

NA VAŠ POZIV DOLAZIMO U GRADOVE GDE SMO I NAJČEŠĆI GOSTI: TRUBACI; BEOGRAD, NOVI SAD, VELIKO GRADIŠTE, POŽAREVAC, MLADENOVAC, ŠABAC, SOMBOR, KRUŠEVAC, SMEDEREVO, OBRENOVAC, ZEMUN, APATIN, SVILAJNAC, SUBOTICA, STARA PAZOVA, NOVA PAZOVA, INĐIJA, NEGOTIN, DESPOTOVAC, JAGODINA, ĆUPRIJA KRAGUJEVAC, ARANĐELOVAC.

Postavi komentar